Παρασκευή, Φεβρουάριος 21

Ε.Π.Σ.Βοιωτίας: Η κλήρωση πρωταθλήματος & κυπέλλου

0

Μεγάλη επισημότητα δίνει φέτος η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας στην διενέργεια της κλήρωσης του προγράμματος των αγώνων των πρωταθλημάτων της Α’ και της Β’ κατηγορίας καθώς και του κυπέλλου Βοιωτίας που θα διοργανώσει στη σεζόν 2019-2020.
Σε αντίθεση με προηγούμενα έτη που η διενέργεια των κληρώσεων γινόταν στην αίθουσα του συνεδριακού της κέντρου, στις αθλητικές της εγκαταστάσεις στον Άγιο Σπυρίδωνα, αυτή την φορά θα πραγματοποιηθεί στην Λιβαδειά και συγκεκριμένα στο ομορφότερο μέρος της, στις πηγές της Έρκυνας («Κρύας») και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο «Νερόμυλος».

Η κλήρωση του προγράμματος των αγώνων των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου είχε συνδυαστεί εδώ και πολλά χρόνια με την πραγματοποίηση και γενικής συνέλευσης των μελών – σωματείων της δύναμης της Ε.Π.Σ., που σηματοδοτούσε, παράλληλα και την έναρξη της σεζόν. Από πέρσι, όμως, το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Β., υπό την ηγεσία του Κώστα Νίκα, το έχει αλλάξει μιας και δεν είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί και γενική συνέλευση για να διενεργηθούν οι κληρώσεις από την αρμόδια επιτροπή της Ένωσης.
Επιπλέον άλλαξε και η ημέρα διεξαγωγής μιας και τα τελευταία χρόνια γινόταν ημέρα Δευτέρα.
Φέτος, η τελετή ορίστηκε να πραγματοποιηθεί Παρασκευή και συγκεκριμένα την επόμενη Παρασκευή, 30 Αυγούστου, με ώρα έναρξης 19:00′.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ανακοίνωση για Κλήρωση Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου
Μετά από απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας σας γνωρίζουμε ότι η κλήρωση Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου θα γίνει στις 30 Αυγούστου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00′ στο κέντρο «Νερόμυλος» Κρύας Λιβαδειάς.
Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Comments are closed.