Παρασκευή, Φεβρουάριος 21

Α.Ε.Ο.: Νέα εποχή με Κώστα Λάζο

0

Η Α.Ε.Ο. άλλαξε σελίδα… Ο επιχειρηματίας Κώστας Λάζος αναλαμβάνει από σήμερα τα διοικητικά ηνία της ομάδας του Ορχομενού επιβεβαιώνοντας έτσι και το σχετικό ρεπορτάζ του stereasports πριν λίγες μέρες.

Στην γενική συνέλευση που τελείωσε πριν από λίγο τα πάντα «παραδόθηκαν» στον νέο πρόεδρο της Α.Ε.Ο. ο οποίος σύντομα θα ανακοινώσει και το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Με όραμα και σχέδιο ο νέος πρόεδρος της Α.Ε.Ο. Κώστας Λάζος

Ο Κώστας Λάζος μίλησε αποκλειστικά στο stereasports για τη νέα εποχή που ξεκινά ο ίδιος στον Ορχομενό: » Έχω και σχέδιο και όραμα για την ιστορική ομάδα της Α.Ε.Ο. Και έχω και πλάνο το πως θα προγραμματίσουμε, το πως θα λειτουργήσουμε και για το πως θα σχεδιάσουμε το μέλλον της ομάδας. Δεν θα κάνουμε βιαστικές κινήσεις. Έχω την πείρα και ξέρω από αυτά. Η Α.Ε.Ο. θα παραμείνει στην α’ κατηγορία για τρία χρόνια έτσι ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο μεγάλο βήμα. Θα φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Αυτό το υπόσχομαι. Πρέπει να έχουμε όλοι μας την υπομονή που χρειάζεται. Η Α.Ε.Ο. θα κτιστεί σε γερά θεμέλια και αυτό θα το διαπιστώσετε στην πορεία. Και βέβαια εδώ να πω ότι θέλουμε τη στήριξη όλων. Με ότι ο καθένας μπορεί να βοηθήσει για να ξανακάνουμε την ομάδα όπως της αρμόζει. Ξεκινάμε λοιπόν από σήμερα κιόλας και όλα θα έρθουν όπως θα τα προγραμματίσουμε»

Να πούμε ότι ο νέος πρόεδρος κατάγεται από τον Άγιο Σπυρίδωνα και επιχειρηματικά βρίσκεται στη Δομβραίνα. Άρα είναι «Ορχομένιος» και αυτό λέει πολλά…

Comments are closed.