Σάββατο, Οκτώβριος 19

Λεβαδειακός: «Επιστροφή στη… βάση»

0

Στη Λιβαδειά επέστρεψε η αποστολή του Λεβαδειακού μετά το 15θήμερο προετοιμασίας στο Καρπενήσι όπου δόθηκαν και δυο φιλικά παιχνίδια (Βόλος 0-0, Πλατανιάς 1-1). Τώρα πλέον το βάρος για τον Δημήτρη Σπανό θα πέσει στο μοντάρισμα των βασικών επιλογών για την ενδεκάδα αλλά και της απαραίτητης «χημείας».

Η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. για την επιστροφή κ.λ.π.:

«Η ομάδα αφήνει σήμερα το Καρπενήσι, τα …δύσκολα πέρασαν και με την επιστροφή στη Λιβαδειά μπαίνουμε σιγά σιγά στο στάδιο του μονταρίσματος, των βασικών επιλογών για την ενδεκάδα, αλλά και της απαραίτητης «χημείας» που πρέπει να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατόν πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις της σεζόν.
Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξαν απρόοπτα ως τώρα, το κλίμα που επικρατεί -σε μια περίοδο με ζόρια- θεωρείται αρκετά καλό και τα πρώτα μηνύματα δείχνουν ευοίωνα. Βρισκόμαστε όμως ακόμα στην αρχή μιας πολύ μεγάλης διαδρομής.
Οι παλιοί καλούνται να βγουν μπροστά για να οδηγήσουν τους συμπαίκτες τους και να σφυρηλατήσουν το μέταλλο της ομάδας, οι νέοι θα μεταγγίσουν ενθουσιασμό, ταλέντο, αγωνιστική φρεσκάδα, διάθεση για διάκριση και επιτυχίες. Η (πολύ) ενδιαφέρουσα συνέχεια, σύντομα «επί της οθόνης…»

Comments are closed.