Σάββατο, Οκτώβριος 19

Λεβαδειακός: Ισοπαλία 1-1 με Πλατανιά

0

Ισόπαλος (1-1) αναδείχθηκε ο Λεβαδειακός με τον Πλατανιά, στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό που έδωσε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι.
Η κούραση των παικτών του Δημήτρη Σπανού ήταν εμφανής στις προσπάθειές τους καθώς το πρόγραμμα αποφόρτισης δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Πολλές φορές τα βαριά πόδια δεν «υπάκουαν»…
Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και ο Λεβαδειακός ισοφάρισε, περίπου είκοσι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, με ωραίο σουτ του Τσάπρα έξω από την περιοχή του Πλατανιά.

Η αρχική ενδεκάδα του Πλατανιά ήταν: Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Πασχαλάκης, Σάαντο, Νιαυραδάκης, Τσαμούρης, Σμυρλάκης, Κωστίκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μιγκέλ, Καρβούνης. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αγωνίστηκαν και οι: Μποσέτι, Μάικιτς, Παπαδόπουλος. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Πενταράκης, Νίλι, Λουκίνας, Καραγκούνης, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Λάμτσε, Πελτέκης, Σγουρούδης.

Η αρχική ενδεκάδα του Λεβαδειακού: Μπάγιτς, Χατζηλάμπρος, Παντελιάδης, Λιάγκας, Τσάπρας, Μητρόπουλος, Κονέ, Σαβαντόγκο, Καστιγιόν, Μάντζιος, Ιωαννίδης. Επαιξαν και οι Βούγιοβιτς, Μαχαίρας, Βήχος, Καραχάλιος, Νίκας, Σανάμπρια, Ορφανίδης, Μακρής.

Comments are closed.