Σάββατο, Οκτώβριος 19

«Επανέρχεται» ο Άρης Αγ. Τριάδας…

0

Μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Βοιωτίας, ο Άρης Αγίας Τριάδας φαίνεται ότι «επανέρχεται» στα γήπεδα… Όπως αφήνει να εννοηθεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο f/b ο Γιώργος Μάνεσης (παίκτης που αναδείχθηκε στον Άρη) υπάρχει μια πρωτοβουλία έτσι ώστε ο Άρης να πάρει και πάλι υπόσταση με την ανάδειξη Δ.Σ. και τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Βοιωτίας. Μάλιστα στην πρωτοβουλία αυτή εκτός του Μάνεση έχουν ξεκινήσει να συμμετέχουν ο Λουκάς Παπαϊωάννου και ο Δημήτρης Νίκαινας.

Ιδού τι γράφει και εμείς το ευχόμαστε:

«Μετά από αρκετά χρόνια απραξίας, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ο ΑΡΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ θα έχει και πάλι υπόσταση. Το χρωστάμε στο χωριό μας, στους προγόνους μας, στους εαυτούς μας μα πάνω από όλα σε αυτούς που έρχονται.

Σε αυτήν την προσπάθεια συμμετέχουν πολλοί άνθρωποι που θα ανακοινωθούν στην πορεία και στόχος είναι η ανάδειξη του Δ.Σ, η οργάνωση του σωματείου και η κάθοδος στο πρωτάθλημα από την ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ.

Θέλουμε την έμπρακτη συμμετοχή όλων για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας που είναι η ανασύσταση του σωματείου και βέβαια η δημιουργία χλοοτάπητα στο ιστορικό μας γήπεδο. Λεπτομέρειες θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες».

Δείτε εδώ στο f/b την ανακοίνωση…

Comments are closed.