Σάββατο, Οκτώβριος 19

Ο Σπανός «κτίζει» τον Λεβαδειακό για την άμεση επιστροφή…

0

Στο πανέμορφο Καρπενήσι ο προπονητής Δημήτρης Σπανός με την δουλειά του και την εμπειρία του «κτίζει» σιγά σιγά και μεθοδικά και με την βοήθεια των συνεργατών του τον νέο Λεβαδειακό με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, εκεί δηλαδή που ανήκει…

Η ομάδα με σταθερά βήματα και με μεθοδευμένες μεταγραφικές κινήσεις δείχνει ότι θέλει να είναι περαστική από το πρωτάθλημα της Super League 2 και σίγουρα τα πρώτα δείγματα και της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των ποδοσφαιριστών αυτό δείχνουν.

Διαβάστε παρακάτω πως μας μεταφέρουν τις δραστηριότητες της ομάδας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Λεβαδειακού:

«Πέρα από κάθε τακτική, στρατηγική και σύστημα, αυτές τις καθοριστικές ημέρες στο Καρπενήσι, ο Δημήτρης Σπανός προσπαθεί να εμφυσήσει στους παίκτες το ομαδικό πνεύμα, να τους πείσει για την ανάγκη της ομαδικής προσπάθειας… «Τα άτομα σημειώνουν γκολ, οι ομάδες κερδίζουν αγώνες», όπως έλεγε και ο Ζιγκ Ζίγκλαρ».

«Το πώς δουλεύει ένα σύστημα ξεκινάει από μια καλή θεωρία. Και μια καλή θεωρία πρέπει να καλύπτει και τα πιο ασήμαντα δεδομένα. Αλίμονο, λοιπόν, σε όποιον δεν είναι απολύτως συγκεντρωμένος στην «αίθουσα διδασκαλίας».
Στις ασκήσεις επί χάρτου μπορεί να μη χρειάζονται …κουβάδες για τον ιδρώτα, όπως στις ασκήσεις επί χόρτου, απαιτούνται όμως μάτια ανοιχτά και τεντωμένα αυτιά – για όσα συμβούν αργότερα στο τερέν.
Ως τώρα, ο κόουτς δεν έχει παράπονο».

«Ο ρεμβασμός του Δεκαπενταύγουστου» αποτελεί κενό γράμμα στο Καρπενήσι όπου η …φάμπρικα δουλεύει νυχθημερόν. Παρά το γεγονός ότι ο καύσωνας των προηγούμενων ημερών δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε την ορεινή Ευρυτανία (σήμερα επέστρεψε ένα αεράκι ανακούφισης) το πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας μας τηρείται απαρέγκλιτα και η προετοιμασία για τη νέα σεζόν συνεχίζεται με το ίδιο πείσμα, την ίδια προσήλωση, στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Η συνέπεια, αλλά και η επιμονή των ποδοσφαιριστών έχουν αφήσει ικανοποιημένο και με το παραπάνω τον κόουτς Δημήτρη Σπανό, που βλέπει να κυλούν τα πάντα ομαλά. Ίσως περισσότερο από ποτέ…»

«Μετά το ξεθέωμα στην προπόνηση, όλοι πεινάνε σαν λύκοι!
Στον μπουφέ του ξενοδοχείου έχει προβλεφθεί να υπάρχει πάντα καλό φαγητό με φρέσκα υλικά, στο πλαίσιο βέβαια των κανόνων της διαιτητικής».

Comments are closed.