Σάββατο, Οκτώβριος 19

Βοιωτία: Οι προπονητές των… πάγκων

0

Επτά προπονητές θα συνεχίσουν να είναι και πάλι στους πάγκους των ομάδων τους και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Η Ένωση, ο Κυπάρισσος, το Κόκκινο, ο Παναλίαρτος, το Μαυρομμάτι, ο Κεραυνός και ο Υψηλάντης κράτησαν τους προπονητές που είχαν και την προηγούμενη σεζόν.

Τρεις ομάδες δεν έχουν ακόμα προπονητή. Ολυμπιάδα, Ορχομενός και Αρματηλάτης «αμφιταλαντεύονται» στο αν συνεχίσουν στο πρωτάθλημα αφού τα προβλήματα είναι γνωστά.

Ο υποβιβασθείς Αμβρυσσέας άλλαξε και αυτός προπονητή όπως έκαναν και οι τέσσερεις νεοφώτιστοι Παμβαγιακός, Λεοντάρι, Δάφνη και Ελλοπιακός.

Το «βάπτισμα» του πυρός στη Βοιωτία θα πάρουν ο εκ Φωκίδας Γιάννης Λύτρας στο Δίστομο και ο εκ Κορινθίας Στέφανος Μεϊμάρογλου στις Ερυθρές.

Νίκος Καραγιάννίδης και Κώστας Λίβας συνεχίζουν σε Ένωση και Κυπάρισσο αντίστοιχα. Το ίδιο ο Λευτέρης Αναστασίου στο Κόκκινο, ο Γιάννης Γερούλιας στον Παναλίαρτο, ο Γιάννης Ρόκας στο Μαυρομμάτι, ο Τάκης Πλατής στον Άγιο Θωμά και ο Χρήστος Θεοχάρης στον Υψηλάντη.

Επανέρχονται στην α’ κατηγορία ο Σπύρος Γκουλής με τον Ελλοπιακό και ο Κώστας Ζαγαρίτης με το Λεοντάρι. Ο Βαγγέλης Λέντας θα είναι στον Παμβαγιακό. Και στη Θήβα Δημήτρης Μπούτσικος μέχρι νεωτέρας.

Μένει μια τριάδα για να συμπληρωθούν οι προπονητές της α’ κατηγορίας. Θα συνεχίσουν Ολυμπιάδα, Ορχομενός και Αρματηλάτης ή θα «συμπληρωθούν» από την β’ κατηγορία; Ίδωμεν…

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρόσληψη διπλωματούχου προπονητή είναι πλέον υποχρεωτική στην α’ κατηγορία.

Αμβρυσσέας: Γιάννης Λύτρας

Ολυμπιάδα: —-

Ένωση: Νίκος Καραγιαννίδης

Κόκκινο: Λευτέρης Αναστασίου

Παναλίαρτος: Γιάννης Γερούλιας

Κυπάρισσος: Κώστας Λίβας

Μαυρομμάτι: Γιάννης Ρόκας

Ορχομενός: —-

Κεραυνός: Τάκης Πλατής

Αρματηλάτης: —

Υψηλάντης: Χρήστος Θεοχάρης

Θήβα: Δημήτρης Μπούτσικος

Παμβαγιακός: Βαγγέλης Λέντας

Λεοντάρι: Κώστας Ζαγαρίτης

Δάφνη Ερ.: Στέφανος Μεϊμάρογλου

Ελλοπιακός: Σπύρος Γκουλής

Comments are closed.