Σάββατο, Οκτώβριος 19

Αμβρυσσέας: Επιστροφή Γεωργουσόπουλου

0

Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Αμβρυσσέας. Στην ομάδα του Διστόμου επιστρέφει ο Σταύρος Γεωργουσόπουλος. Ο 26χρονος επιθετικός την περασμένη διετία αγωνίστηκε στον Αστέρα Ιτέας, ενώ έχει παίξει ακόμη και στο Φωκικό.

Η ανακοίνωση:

Μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία ολοκληρώθηκε με την επιστροφή στον Αμβρυσσέα ενός από τους καλύτερους επιθετικούς που έπαιξαν τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής του Σταύρου Γεωργουσόπουλου.

– Ο Σταύρος έχει βάλει τη σφραγίδα του την περίοδο 2016-17 που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική και αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στον Αστέρα Ιτέας με την πολύ καλή πορεία και τις δύο χρονιές του γειτονικού σωματείου της Φωκίδας στον 4ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας.

Κατάγεται από το Λιδορίκι, Φωκίδας είναι 26 χρόνων και έχει αγωνιστεί εκτός από τις δύο αυτές ομάδες και στον Φωκικό της Β’ Εθνικής!

Το Δίστομο τον καλωσορίζει ξανά και εύχεται υγεία και μια εξίσου πετυχημένη σεζόν, όπως οι προηγούμενες!

-Σημαντική επιτυχία της διοίκησης αυτή η κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα και προσθέτει ποιότητα και ουσία στο υλικό της φετινής προσπάθειας.

* Το Δ.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς τον φίλαθλο- μέλος του Αμβρυσσέα που μεσολάβησε να τακτοποιηθούν κάποια εμπόδια και να ολοκληρωθεί το deal!!!

Συνεχίζουμε …

Comments are closed.