Πέμπτη, Ιούλιος 9

Α.Ο. Θήβα: Επιστροφή Καναρή. Ανανέωσαν Χατζηλάμπρος, Τσίτουρας

0

Την επιστροφή στην ομάδα ενός «δικού» της παιδιού ανακοίνωσε η ομάδα της Θήβας.
Η ανακοίνωση αφορά στον Σπύρο Καναρή, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα της Θήβας στο παρελθόν για πέντε (5) σεζόν με μεγάλη επιτυχία βοηθώντας την τα μέγιστα και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο Καναρής επιστρέφει στην ομάδα της Θήβας προερχόμενος από την ομάδα του Αρματηλάτης στην οποία αγωνίστηκε τις τρεις τελευταίες σεζόν.
Νωρίτερα είχε φορέσει την φανέλα του Κιθαιρώνα Καπαρελίου» για μια (1) σεζόν και πέντε (5) σεζόν του Επαμεινώνδα Λεύκτρων» κατακτώντας και τις δυο το κύπελλο Βοιωτίας.

Η ανακοίνωση:

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής επιστρέφει στον «ΑΟ ΘΗΒΑ»
Ο Σπύρος Καναρής επιστρέφει στον «ΑΟ ΘΗΒΑ» αφού έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας για 5 χρόνια.
Τα δύο χρόνια μάλιστα συμμετείχε όταν η ομάδα αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική.
Για ένα χρόνο συμμετείχε στην ομάδα του «Κιθαιρώνα Καπαρελλίου», 5 χρόνια στον «Επαμεινώνδα Λεύκτρων» (και τις δύο χρονιές που ο Επαμεινώνδας Λεύκτρων κηρύχθηκε κυπελλούχος).
Τέλος τα 3 τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον «Αρματηλάτη» και φέτος θα τον έχουμε κοντά μας.
Το Δ.Σ του «ΑΟ ΘΗΒΑ» του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

«Ανανέωσε» και με Χατζηλάμπρο και Τσίτουρα
Στο ενδιάμεσο διάστημα μετά από την ανακοίνωση της απόκτησης του… «μπόμπερ», Σπύρου Τσοπανέλη, την Τρίτη, 23 Ιουλίου, μια ανακοίνωση που «έσκασε» σαν… «βόμβα» στο χώρο του βοιωτικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, οι διοικούντες την ομάδα της ιστορικής πόλης, είχαν ανακοινώσει και δυο ακόμη «ανανεώσεις».
Ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και στην επόμενη σεζόν, ανανεώνοντας τις συμφωνίες τους με τον Τάσο Χατζηλάμπρο, αδερφού του Στάθη ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Π.Α.Ε. «Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”» ενώ και ο ίδιος έχει αγωνιστεί στις ομάδες νέων της «πράσινης» Π.Α.Ε. – και με τον Δημήτρη Τσίτουρα.

24 Ιουλίου στις 2:55 μ.μ. ·
Ο «ΑΟ ΘΗΒΑ» ανακοινώνει την παραμονή στην ομάδα, του Δημήτρη Τσίτουρα.
 
24 Ιουλίου στις 8:07 μ.μ. ·
Ο «ΑΟ ΘΗΒΑ» ανακοινώνει την παραμονή στην ομάδα, του Χατζηλάμπρου Αναστασίου.
 

Και με αυτές τις δυο «ανανεώσεις» ο συνολικός αριθμός των παιχτών οι οποίοι «ανανέωσαν» την παραμονή τους και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη νέα σεζόν στην ομάδα της Θήβας έφτασε στις δεκαπέντε (15) καθώς έχουν προηγηθεί, κατά σειρά, οι: Κώστας Κοτώρος, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος (τερματοφύλακας), Μηνάς Κουτσοδήμος, Νίκος Αλεξάκης, Βασίλης Αρκούδης, Θανάσης Αρκούδης (τερματοφύλακας), Ευθύμιος Τσιώλης, Λάμπρος Μπότσης, Νίκος Βαρθαλάμης, Μάριος Μούτσας, Κώστας Τσιώλης, Θανάσης Φίλης και Σωτήρης Νικολάου.
Με τις κινήσεις αυτές τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου «κράτησαν» στο ρόστερ τους τους περισσότερους ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους “στηρίχτηκε” στη σεζόν 2018-2019, μια δύσκολη, μεταβατική σεζόν, και κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία.
Ετσι, ουσιαστικά έκαναν πράξη την ανακοίνωση – δέσμευση των μελών του δ.σ. του σωματείου προς τους φίλους του σωματείου: «…το διοικητικό συμβούλιο θα παραμείνει ίδιο και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να υπάρχει η ομάδα της πόλης μας. Όπως αγωνιστήκαμε πέρσι, μαζί με τα παιδιά της ομάδας, θα αγωνιστούμε και φέτος έχοντας πλέον περισσότερες εμπειρίες».

Πηγή: starsports

Comments are closed.