Πέμπτη, Ιούλιος 9

Ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Αλιάρτου

0

Υπογράφηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη η «Προγραμματική σύμβαση» μεταξύ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, για την ολοκλήρωση της κατασκευής συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο δημοτικό στάδιο Αλιάρτου με προϋπολογισμό 411.491,19 ευρώ.
«Η υλοποίηση του έργου φιλοδοξεί να δώσει στην περιοχή σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές υποδομές που θα ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής».

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων, Γιώργος Ντασιώτης, αναφέρθηκε στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, αλλά και σε άλλα έργα στον Δήμο, που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό:
«Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!!!
Υπογράφτηκε από το Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ύψους 411.491,19 Ευρώ, για την κατασκευή του ΤΑΡΤΑΝ ΣΤΙΒΟΥ στο Δημοτικό Στάδιο ΑΛΙΑΡΤΟΥ.
Ταυτόχρονα, είμαστε σε αναμονή υπογραφής, από τον υπουργό εσωτερικών, της ένταξης και χρηματοδότησης της κατασκευής των γηπέδων ποδοσφαίρου του ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ και ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ, καθώς και των αποδυτηρίων του γηπέδου της τ.κ. ΥΨΗΛΑΝΤΗ ενώ σε αναμονή είναι και η έγκριση για το ΤΑΡΤΑΝ ΣΤΙΒΟΥ του σταδίου ΘΕΣΠΙΩΝ.
Τέλος στη φάση της έγκρισης του διαγωνισμού βρίσκεται κ κατασκευή, με χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό του Δήμου, του γηπέδου 5χ5 της τ.κ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ και 8χ8 της τ.κ. ΘΕΣΠΙΩΝ.
Όλα τα παραπάνω αθλητικά έργα καθώς και όσα έχουν εκτελεστεί, με κορυφαία τα δύο κλειστά γυμναστήρια, εξυπηρετούν το σχεδιασμό μας για ένα Δήμο που δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νεολαία και προωθεί υγιείς δραστηριότητες».


Από πλευράς Π.Στ.Ε. σήμερα υπογράφηκαν και άλλα δυο έργα και «μπαίνουν στην “τελική ευθεία”.
Πρόκειται για παρεμβάσεις που αφορούν στην καθαριότητα και στον τομέα των αντιπλημμυρικών έργων.
Αυτά είναι η προγραμματική σύμβαση για παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών μεταφοράς απορριμμάτων από τον Περιφερειακό ΦΟΔΣΑ στον Δήμο Καρύστου προϋπολογισμού 139.500 ευρώ με σκοπό της προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος και οι εργασίες καθαρισμού της «Γερμανικής» Τάφρου στην Λαμία, σε συνολικό μήκος 4 χιλιομέτρων και προϋπολογισμού 291.219,51 ευρώ.
Και τα τρια παραπάνω έργα, που «θα συμβάλουν στην βελτίωση της ζωής χιλιάδων ανθρώπων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας», είναι συνολικού ύψους 842.210 ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, τόνισε:
«Μέρα με τη μέρα στην Στερεά Ελλάδα γίνονται παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων.
Ο προγραμματισμός προχωρά όπως τον σχεδιάσαμε έτσι ώστε στο τέλος αυτής της πορείας να έχουμε ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων που μας εμπιστεύθηκαν.
Η δουλειά συνεχίζεται…»

Comments are closed.