Τρίτη, Οκτώβριος 22

Πανδαυλειακός: Με νέο Δ.Σ. & προπονητή τον Χάνιο

0

Ο Ντίνος Χάνιος θα είναι ο νέος προπονητής του Πανδαυλειακού για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τη νέα διοίκηση της ομάδας. Εν τω μεταξύ ο πρώην ποδοσφαιριστής Βασίλης Κοτσιλής θα είναι ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου.

Η ανακοίνωση για τον προπονητή:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον πολύπειρο προπονητή Ντίνο Χάνιο για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.Ο κύριος Χάνιος στο παρελθόν υπήρξε ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ και του Λεβαδειακού ενώ έχει αποτελέσει και προπονητής σε αρκετές ομάδες της περιοχής μας. Ο νέος πλέον τεχνικός σε συνεργασία με την διοίκηση έχει αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Ευθύμιο Δέδε για τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του σταδιοδρομία και την προσωπική του ζωή»

Η ανακοίνωση για το νέο Δ.Σ.

Την Κυριακή 30/06/2019 και ώρα 19.00 πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση του ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ με τα εξής θέματα:

  1.  Εγγραφή νέων μελών
  2. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός
  3. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της επόμενης τριετίας

Μετά από τη ψηφοφορία όλων των νέων μελών, έχουμε τα εξής αποτελέσματα:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΤΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΚΟΥΖΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ

ΜΟΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ 
ΑΝΕΣΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΕΛΗ 
ΙΓΓΛΕΖΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΓΓΛΕΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Εκ του ΔΣ.

Να ευχηθούμε καλή αρχή στο νέο συμβούλιο της ομάδας μας και πάντα χαρές και νίκες
«Στο σημείο αυτό το νέο ΔΣ της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, για την χρόνια προσφορά του και για την άριστη λειτουργία της ομάδας έως τώρα. Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους: Πραγιάννη Παναγιώτη , Ιγγλέζο Γιώργο του Παναγιώτη , Μπανιά Λουκά, Δελάκο Σεραφειμ, Δελή Γιώργο και Μπαρμπάτση Θοδωρή. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το έργο αυτό και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών.» 

Comments are closed.