Σάββατο, Οκτώβριος 19

Άρης Θήβας: «Βόμβα» με Γκρινιάρη

0

Μια από τις πλέον ηχηρές μεταγραφές της Γ’ Εθνικής ολοκλήρωσε ο Άρης Θήβας, ενεργοποιώντας τη μεταγραφική…βόμβα αργά το βράδυ της Παρασκευής, με την ανακοίνωση της απόκτησης του Γιάννη Γκρινιάρη από τον Ερμή Σχηματαρίου!

Ο Γιάννης Γκρινιάρης που είναι αναμφίβολα από τους καλύτερους παίκτες της Γ’ Εθνικής τα τελευταία χρόνια, είναι δεδομένο πως αλλάζει επίπεδο τον Άρη Θήβας, ο οποίος μετά την απόκτηση του Σωκράτη Γκιζογιάννη και την ανακοίνωση του Γκρινιάρη φαίνεται πως φέτος πάει για υψηλή πτήση!

Ο Γκρινιάρης ήταν το βασικό γρανάζι της μηχανής του Ερμή Σχηματαρίου τα τελευταία χρόνια αλλά και πρωταγωνιστής στις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίστηκε.

Ο Ευβοιώτης γκαρντ, γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου 1984, ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΓΕ Χαλκίδας για να αγωνιστεί ακόμα σε Γ.Σ.Χαλκίδας, Νικόπολη, Έσπερο Λαμίας, Γ.Σ.Κύμης, Κάδμο και τα τελευταία 2 χρόνια στον Ερμή Σχηματαρίου.

Η ανακοίνωση του Άρη για τη μεταγραφή του Γιάννη Γκρινιάρη:

Ένας παλιός γνώριμος του μπασκετικού κοινού της πόλης μας είναι από σήμερα παίκτης της ομάδας μας.
Ο Γιάννης Γκρινιάρης είναι πλέον της οικογένειας του Α.Σ. Άρης Θηβών.Τα λόγια περιττεύουν, η αξία του μεγάλη όπως και η θητεία του στις εθνικές κατηγορίες, ο Γκρινιάρης είναι ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας. Καλώς ήρθες Γιάννη στην οικογένεια μας, στην οικογένεια του Α.Σ. Άρης Θηβών!”.

Πρωταγωνιστής και στις υποδομές

Ο Άρης Θήβας πρωταγωνιστεί φέτος στη μεταγραφική περίοδο όχι μόνο στο αντρικό τμήμα, αλλά και στις υποδομές του, με αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους αθλητές από την ευρύτερη περιοχή της Θήβας, να ντύνονται στα ”κιτρινόμαυρα”.

Παίκτες του Άρη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι στο παιδικό οι Κωνσταντίνος και Αναστάσιος Κούσπαρης και στις νεανίδες η Γεωργία Σουβλή, όλοι τους από τον Κάδμο.

Comments are closed.