Παρασκευή, Φεβρουάριος 21

Κιθαιρώνας: Ανακοίνωσε Λάζαρη & Βαγιάκο

0

Πέρα από την ενίσχυσή της στο αγωνιστικό… κομμάτι, τόσο στο τεχνικό επιτελείο, όσο και σε παίχτες, εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της σεζόν 2019-2020, η διοίκηση του Κιθαιρώνα προχώρησε και σε δυο κινήσεις ενίσχυσής της σε άλλο επίπεδο.


Οι πρωταθλητές Βοιωτίας ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε συμφωνία με τον Σίμο Λάζαρη. Ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Ε.Π.Α.Ε. και τέως γενικός διευθυντής της Π.Α.Ε. «Π.Α.Ο.Κ.» ανέλαβε χρέη «γενικού διευθυντή» του σωματείου.


Με την ίδια ανακοίνωση τα μέλη της διοίκησης του σωματείου του Καπαρελίου έκαναν γνωστό ότι την νομική κάλυψη του σωματείου καθώς και την ευθύνη των σχέσεών του με την Ε.Π.Ο., ανέλαβε ο γνωστός, Βοιωτός, νομικός, Δημήτρης Βαγιάκος.

Η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 στην ομάδα μας αναλαμβάνει χρέη Γενικού Διευθυντή ο Σίμος Λάζαρης μέχρι πρότινος οικονομικός διευθυντής στην ΕΠΑΕ και τέως γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ Νίκη Βόλου..
Επίσης ανακοινώνουμε την ανάθεση της νομικής κάλυψης της ομάδας μας στον Δημήτρη Βαγιάκο και επιπλέον την ευθύνη των σχέσεων μας με την ΕΠΟ…»

Comments are closed.