Παρασκευή, Νοέμβριος 22

«Φεύγουμε!!! Ο Ορχομενός δεν έχει όραμα για την ομάδα»

0

«Μετά την παντελή αδιαφορία για την ομάδα δεν έχουμε πλέον κανέναν λόγο να είμαστε στον Ορχομενό«. Κατηγορηματικός ο πρόεδρος της Α.Ε.Ο. Δημήτρης Μωρίκης σε μια συνέντευξη – απολογισμός στο stereasports δίνει τους τίτλους – τέλους για την ιστορική ομάδα του Ορχομενού δίνοντας παράλληλα και το στίγμα ότι η τωρινή διοίκηση δυσαρεστημένη αποχωρεί «παραδίδοντας» τον σύλλογο σε όποιον ενδιαφερθεί ή ενδεχόμενα θα παραδοθεί η σφραγίδα της ομάδας στην Δημοτική Αρχή.

Ο Δημήτρης Μωρίκης έχοντας πάρει και την έγκριση των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. αλλά και του «μεγαλομετόχου» Δημήτρη Μπούρα δηλώνει ότι «φεύγουν» από τον Ορχομενό αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτά τα δυο χρόνια διαπιστώσαμε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα. Ούτε μια ελάχιστη δόση βοήθειας και πολύ περισσότερο από την απερχόμενη δημοτική αρχή ενώ η νέα δημοτική αρχή απ’ ότι φαίνεται και αυτή δεν έχει διάθεση να ασχοληθεί με την ομάδα«

«Φεύγουμε απογοητευμένοι» λέει ο Δημήτρης Μωρίκης στο stereasports και στον Γιάννη Παπαδήμο

Η ουσία είναι πλέον πως το Δ.Σ. και ο Δημήτρης Μπούρας αποχωρούν από τα δρώμενα του Ορχομενού αφήνοντας την Α.Ε.Ο. με αβέβαιο το μέλλον από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον. «Όταν ο ίδιος ο Ορχομενός δεν έχει όραμα για την ομάδα, εμείς τι να πούμε;» θα τονίσει με απογοήτευση ο πρόεδρος της Α.Ε.Ο.

Ο Δημήτρης Μωρίκης δεν αφήνει απ’ έξω τόσο τόσο τον απερχόμενο Δήμαρχο Λουκά Υπερήφανο όσο και τη νέα Δήμαρχο Βούλα Καράλη.

Για την βοήθεια από την προηγούμενη δημοτική αρχή και τι δεν είπε: » Από την δημοτική αρχή στα δυο χρόνια που είμαστε διοίκηση δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ. Ακόμα και το διαρκείας που πήρε ο Δήμαρχος ήταν δώρο από την ομάδα. Το γήπεδο είναι σε άθλια κατάσταση και όποιες παρεμβάσεις έχουν γίνει είναι με έξοδα δικά μας και αυτά δεν τα λέω έτσι αλλά υπάρχουν και αποδείξεις. Μάλιστα το τραγικό είναι και το μάθαμε πρόσφατα ότι έχουν βγει γύρω στις 600 χιλιάδες για μελέτες εκ των οποίων τα μισά θα πάνε για το γήπεδο του Αγίου Δημητρίου. Εμείς δεν λέμε να μην γίνουν άλλα γήπεδα αλλά το γήπεδο της Α.Ε.Ο. τι θα απογίνει; Το γήπεδό μας δεν έχει άδεια καταλληλότητας και παίζαμε με δική μου υπεύθυνη δήλωση. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η ομάδα. Εμείς πληρώναμε τα πάντα στο γήπεδο. Ακόμα και τις καθαρίστριες. Τα στοιχεία είναι στη διάθεσή σας. Υπήρχε πλήρη αδιαφορία σε σημείο να μας λένε ότι αν θέλετε πάρτε την ομάδα και να πάτε αλλού. Ήταν και εναντίον μας. Ενώ αρχικά πριν αναλάβουμε «παρακαλούσαν» να πάρουμε την ομάδα με την υπόσχεση να βοηθήσουν στα μέγιστα. Δεν ξέρω γιατί ο κ. Υπερήφανος άλλαξε στάση. Αν θέλει να μας απαντήσει. Αδιάψευστος μάρτυρας όπως είπα είναι το γήπεδο που βρίσκεται σε… εγκατάλειψη»

Αφού λείπουν οι υποσχέσεις αυτά θα… τελειώσουν

Για την… άκαρπη συνάντηση με τη νέα Δήμαρχο: «Εκανα μια συνάντηση με την Βούλα Καράλη πρώτιστα για να την συγχαρώ κιόλας για την εκλογή της. Η νέα Δήμαρχος εκείνο που μου είπε είναι ότι δεν ξέρει τι θα παραλάβει. Δεν δεσμεύτηκε για τίποτα, δεν θα βοηθήσει στο παρόν και για ένα χρόνο δεν μπορεί να κάνει τίποτα για την ομάδα και μας έδωσε ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Τι να πει κανείς. Πρέπει να το καταλάβετε ότι νοιώθουμε μια πίκρα γιατί διαπιστώνουμε ότι η τοπική αρχή της πόλης δεν θέλει την Α.Ε.Ο. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Αν δεν το θέλουν οι ίδιοι εμείς δεν μπορούμε πλέον να πιέσουμε άλλο την κατάσταση. Έστω και μετά από ένα χρόνο δεν μας εγγυάται κανένας για κάτι. Έτσι μας είχαν πει και πριν δυο χρόνια. Τα ίδια μας είπαν και πέρυσι, τα ίδια και φέτος. Αν δεν υπάρξει κάτι άλλο εγώ προσωπικά θα παραδώσω την σφραγίδα του συλλόγου στην κα Καράλη»

Για τους φιλάθλους και για τα όσα έχουν λεχθεί: «Για τους φιλάθλους θα ήταν οι τελευταίοι που θα έλεγα κακή κουβέντα. Αλλά και πάλι η παρουσία ειδικά στον πρώτο γύρο που πήγαινε καλά η ομάδα δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Βοήθησαν κάποιοι αλλά δεν μπορεί ένας Ορχομενός να βασίζεται μόνο σε πολύ λίγα άτομα. Πάντα υπήρχε η κακοπροαίρετη σκέψη ότι πήγαμε στον Ορχομενό για κάποιο λόγο. Να φανταστείτε ότι δεχόμαστε και άσχημες κριτικές μέσα από το διαδίκτυο. Πολλοί μας κατηγόρησαν ότι ήρθαμε στον Ορχομενό για να κονομήσουμε από το στοίχημα κ.λ.π. Τα στοιχεία είναι στη διάθεση όλων για να διαπιστώσετε τι χρήματα έχουν φύγει από τις τσέπες όλων μας και περισσότερο του Δημήτρη Μπούρα και μάλιστα σε δύσκολες εποχές για τα οικονομικά. Εγώ προσωπικά θυσιάζα επτά ώρες την ημέρα για την ομάδα. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Είδαμε ένα οικοδόμημα να μην στηρίζεται από κανέναν».

Και για την επόμενη κίνηση:»Θα κάνουμε μια γενική συνέλευση για να παραδώσουμε την ομάδα. Μακάρι να υπάρξει ενδιαφέρον. Ας μπουν νέοι άνθρωποι από τον Ορχομενό να τρέξουν την ομάδα. Εντάξει εμείς δεν είμαστε από την πόλη που ασχοληθήκαμε με την ομάδα. Που είναι οι Ορχομενίτες. Το ενδιαφέρον έχω την εντύπωση είναι «καφενειακό» κι εκεί θα παραμείνει. Η απόφαση για μας είναι ειλημμένη«

Θα αποτελέσουν παρελθόν τέτοιες στιγμές για την Α.Ε.Ο.

Comments are closed.