Παρασκευή, Νοέμβριος 22

Γ.Α.Σ.Λιβαδειάς: «Φινάλε» σεζόν στη ρυθμική

0

Με τις αξιόλογες εμφανίσεις που πραγματοποίησαν η Αγάπη Ζουρνή και η Παναγιώτα Καλογρηά στους αγώνες για το Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής Ελλάδος που πραγματοποιήθηκαν στο Ε.Γ. Μίκρας (αίθουσα “Ι.Μελισσανίδης”) στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε, με επιτυχία, μια ακόμη αγωνιστική χρονιά για τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Λιβαδειάς.
Οι δυο νεαρές αθλήτριες, μετά από μία μακρά αγωνιστική περίοδο με πολλές επιτυχίες, αλλά και δυσκολίες, κατάφεραν να πετύχουν τον τελικό τους στόχο και να αγωνισθούν ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας τους με αξιοθαύμαστη παρουσία.
Στην κατηγορία των παγκορασίδων, η Ζουρνή κατέλαβε την 14η θέση στο στεφάνι, την 22η θέση στην μπάλα και την 31η θέση στο σχοινάκι έναντι των 40 καλύτερων αθλητριών που έλαβαν μέρος στην κατηγορία της.
Στην κατηγορία των κορασίδων, η Καλογρηά κατέλαβε την 11η θέση στην μπάλα και την 23η θέση στο σχοινάκι έναντι των 30 καλύτερων αθλητριών που έλαβαν μέρος στην κατηγορία της.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου με αφορμή τα παραπάνω, αλλά και την ολοκλήρωση της σεζόν, εξέδωσαν δελτίο Τύπου μέσω του οποίου συγχαίρουν όλες τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους καθώς και τις προπονήτριές των, ευχαριστούν τους γονείς καθώς και όλους όσοι τον στηρίζουν, αλλά εκφράζουν και κάποια αιτήματα προς τον Δήμο.

Αναλυτικά:

«Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου συγχαίρουν θερμά όλες τις αθλήτριες του συλλόγου που έλαβαν μέρος σε όλους τους εθνικούς και διεθνείς αγώνες ρυθμικής γυμναστικής με μεγάλη επιτυχία εκπροσωπώντας επάξια το σύλλογο, αλλά και την πόλη της Λιβαδειάς , τις προπονήτριες Μαρία Ζηλιαναίου, Μαριάννα Φαρακλού, Σόνια Φλούδα και φυσικά την Πόπη Κουτσούκου, για την πολύ μεγάλη και ξεχωριστή βοήθειά της στην συνεχώς ανοδική πορεία του συλλόγου στο χώρο της ρυθμικής γυμναστικής από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του.
Πολλά συγχαρητήρια στους γονείς όλων των αθλητριών οι οποίοι στηρίζουν κάθε στιγμή τα παιδιά τους στον τόσο δύσκολο αγώνα τους, όσο μπορούν και πολλές φορές με αυτοθυσία προκειμένου να μπορούν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε όλους τους αγώνες που προκρίνονται, αλλά και το σύλλογο με την εθελοντική τους βοήθεια σε κάθε αθλητικό γεγονός που διοργανώνει ή παρευρίσκεται.
Εν κατακλείδι το δ.σ. του Γ.Α.Σ. Λιβαδειάς, έπειτα από τα μόλις πέντε χρόνια από την ίδρυσή του, με πολύ σπουδαία επιτεύγματα στο χώρο της ρυθμικής γυμναστικής, ζητά από τον Δήμο Λεβαδέων και πιστεύει ότι δικαιούται, περισσότερο Χώρο και Χρόνο προπόνησης στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Λιβαδειάς, της πόλης που επάξια εκπροσωπεί σε κάθε αγώνα και διοργάνωση, για να συνεχίσουν οι αθλήτριές τους με λιγότερες δυσκολίες τον αγώνα τους και να φέρουν ακόμη πιο πολλές και σημαντικές επιτυχίες!!!»

Comments are closed.