Παρασκευή, Νοέμβριος 22

ΑΚΟΛ: Διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αεροβικής

0

Την Παρασκευή, 5 και το Σάββατο, 6 Ιουλίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Χολαργού Αττικής, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.), διοργάνωσε τους Πανελλήνιους Αγώνες Αεροβικής Γυμναστικής.
Στους αγώνες συμμετείχαν όλοι οι σύλλογοι – μέλη της δύναμης της Ομοσπονδίας.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος και αθλήτριες του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς οι οποίες, σύμφωνα με τις επιδόσεις των, απέσπασαν τις παρακάτω διακρίσεις:
Στην κατηγορία ΠΕΝΤΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ οι αθλήτριες: ΤΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ, ΜΠΑΡΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΕΛΕΝΗ και ΜΑΡΛΑΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ, έλαβαν 16.950 βαθμούς και κατέλαβαν την 3η θέση (χάλκνο μετάλλιο).
Στην κατηγορία ΤΡΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, οι αθλήτριες: ΤΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ και ΜΠΑΡΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, έλαβαν 17.200 βαθμούς και κατέλαβαν την 4η θέση.

Στην κατηγορία ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, η ΜΠΑΡΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, έλαβε 18.450 βαθμούς και κατέλαβε την 3η θέση.
Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχε και η ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ η οποία συγκέντρωσε 14.650 βαθμούς.
Για τα προαναφερόμενα αποτελέσματα, εκτός από την προσπάθεια των αθλητριών, σημαντική ήταν και η βοήθεια των προπονητριών τους: Λουκίας Τσάπρα, Χρύσας Ζάμπα, Έφης Παπαχαραλάμπους, Πολίνας Παπαχρήστου και του Τεχνικού Συμβούλου του Ομίλου,  Δημήτρη Πολίζου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (για την κολύμβηση)

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους, ότι θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις στο κολυμβητήριο, τον μήνα Αύγουστο από 1 μέχρι 9 & 19 μέχρι 31, δηλαδή το 1 ο & 3 ο δεκαήμερο του μηνός.
Οι ενδιαφερόμενοι, για την έγκαιρη διαμόρφωση του προγράμματος, πρέπει μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, στους υπευθύνους του Ομίλου μας, στον χώρο του κολυμβητηρίου, καθημερινά, εκτός Σαββάτου & Κυριακής, από τις 3:00 μέχρι 7:00 μ.μ.
Ενημερώνουμε επίσης ότι τον Σεπτέμβριο, ξεκινούν οι δραστηριότητες του τμήματος κολύμβησης για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Comments are closed.