Πέμπτη, Ιούλιος 16

Κιθαιρώνας: Και Μερκούρη και Κουτρούμπα

0

Μετά από την ανακοίνωση του τεχνικού επιτελείου που απαρτίζεται από τους: Σωτήρης Παπαναστασίου, Αγγελος Κυριάκου, Αποστόλης Σταμέλλος και Αντώνης Στυλιανού, στη συνέχεια την («μαζική») ανακοίνωση της «ανανέωσης» συνεργασίας των παιχτών: Μπάμπης Γερογιάννης, Γιώργος Γερογιάννης, Κώστας Κουκούλας, Χρήστος Μπόβαλης, Βασίλης Λάμπρου, Ηλίας Τσέλος και Μάκης Σκουρτανιώτης και την (Πέμπτη, 4/7) την ανακοίνωση της «ανανέωσης» και με τον Σωτήρη Σεχάι, ήρθαν και οι ανακοινώσεις μεταγραφής πλέον δυο Βοιωτών παικτών.
Οι πρωταθλητές Βοιωτίας οι οποίοι προ-ετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανακοίνωσαν με τον γνωστό, «δικό» τους τρόπο, την απόκτηση του Μπάμπη (Χάμπος) Μερκούρη, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα του Παμβαγιακού. Επίσης λίγο αργότερα ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Θανάση Κουτρούμπα που επανέρχεται στο Καπαρέλλι.

Οι ανακοινώσεις για Μερκούρη και Κουτρούμπα

1.Προσωπικό στοίχημα του Προέδρου..
Χαράλαμπος Μερκούρης …(Χάμπος)..
Η ομάδας μας εδώ και χρόνια έχει βάλει στοίχημα να αποδείξει ότι τα παιδιά της Βοιωτίας μπορούν και αξίζουν να πρωταγωνιστούν στο τοπικό πρωτάθλημα, στην Γ’ Εθνική και ακόμα παραπάνω..
Στηρίζει και στηρίζεται από αυτά τα παιδιά…
Ένας από αυτούς είναι και ο Χάμπος…
Το ταλέντο του δεν το έχει αμφισβητήσει κανείς…
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε!

2. Συνεχίζουμε…

Θανάσης Κουτρούμπας… Μετά από ένα χρόνο ξανά στο ρόστερ της ομάδας μας…
Την αξία του την ξέρουμε όλοι..
Καλή ποδοσφαιρική χρόνια Θανάση με υγεία και επιτυχίες…

Comments are closed.