Τρίτη, Οκτώβριος 22

Μαυρομμάτι: Στο… τιμόνι και πάλι ο Ρόκας. Το νέο Δ.Σ. Οι ανανεώσεις…

0

Ο Γιάννης Ρόκας θα είναι και πάλι προπονητής της ομάδας του Μαυρομματίου διανύοντας την τρίτη κατά σειρά σεζόν στον πάγκο του Α.Ο.Μ. Η διοίκηση της ομάδας ανανέωσε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του κάνοντάς τον και τον μακροβιότερο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Γιάννης Ρόκας

Εν τω μεταξύ ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Μπάμπη Σοφό, τον Χρήστο Κατσικογιάννη και τον Γιάννη Δρόσο.

Το νέο Δ.Σ. Α.Ο.Μαυρομματίου

Πρόεδρος: Μαναρας Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Πελωνης Αριστείδης
Γεν. Γραμματ.: Δριτσουλας Περικλής
Ειδ. Γραμματ.: Κατσιμίχας Χαράλαμπος
Ταμίας: Κρεμμύδας Αριστείδης
Έφορος: Σιαμανδουρας Μενέλαος
Μέλος: Ποκας Ιωάννης
Μέλος: Βασιλείου Βασίλειος
Μέλος: Λάμπρου Γεώργιος
Μέλος: Μεγάλος Αθανασιος

Οι ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις:

  1. Η 1η μεταγραφή για την ομάδα μας έγινε ουσιαστικά με την ανανέωση της συνεργασίας μας,με τον Σοφό Μπαμπη...
    Ο αμυντικός μέσος από τις Πλαταιές,ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους της περσινής πορείας της ομαδας,έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες κ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα του ΑΟΜ κ την φετινή σεζόν. Το ΔΣ κ οι συμπαίκτες του,του ευχόμαστε βίον ανθοσπαρτον κ καλούς απογόνους αλλά κ μια όμορφη ποδοσφαιρικη χρόνια!!

2. Ανανέωση της συνεργασίας με το Γιάννη Δρόσο ο Α.Ο.Μαυρομματιου . Ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ στο πρωτάθλημα της Βοιωτίας κ όχι μόνο θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΟΜ.
Ο 30χρονος από την Στυλίδα ξεχώρισε την περσινή χρονιά με το μεστό του παιχνίδι κ στυλ στο χώρο του κέντρου κ της άμυνας ,όντας ο κορυφαίος σε απόδοση,σε όσα ματς αγωνίστηκε.
13 ματς 2 γκολ, λίγες συμμετοχές λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά η παρουσία του καταλυτική. Ευελπιστούμε σε μια ακόμα καλή ποδοσφαιρική χρονιά με περισσότερες συμμετοχές κ γκολ!!

3. Παραμένει ποδοσφαιριστης του ΑΟΜ κ την νέα χρονιά ο Χρήστος Κατσικογιάννης. Ο μεσοεπιθετικός από τον Αγ. Γεώργιο ο οποίος με 25 συμμετοχες κ 5 γκολ έβαλε κ αυτός το λιθαράκι του στην περσινή πορεία της ομάδας μας! Ταχύτατος κ με μεγαλη πίεση στους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας, με όλα του τα γκολ να ειναι βαθμοι πολύτιμοι για τον ΑΟΜ! Ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερη χρονιά…

Comments are closed.