Τρίτη, Οκτώβριος 22

Π.Α.Ο.Κοκκίνου: Συνεχίζει με Αναστασίου

0

Εκπληκτική ήταν η προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά για τον Π.Α.Ο.Κ. Η ομάδα του Κοκκίνου με προπονητή στον πάγκο τον Λευτέρη Αναστασίου πήρε την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της α’ κατηγορίας στη Βοιωτία κάνοντας την καλύτερη ποδοσφαιρική διαδρομή στην ιστορία της ομάδας.

Και αυτό φυσικά ήταν αρκετό για να ανανεώσει η διοίκηση της ομάδας του ΠΑΟΚ την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Λοκρού (εξ Αταλάντης) προπονητή.

Έτσι λοιπόν Λευτέρης Αναστασίου και Π.Α.Ο.Κοκκίνου θα πορευθούν μαζί και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά σχεδιάζοντας και προγραμματίζοντας το μέλλον της ομάδας ίσως και για κάτι καλύτερο.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Κοκκίνου τερμάτισε στην 3η θέση με 48 βαθμούς (ισοβάθμησε με τον Παναλίαρτος αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στα μεταξύ τους παιχνίδια με 1-0 & 1-1). Πέτυχε 13 νίκες, 9 ισοπαλίες και 8 ήττες με 46-36 τέρματα.

Εντός έδρας είχε 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες με 30-14 τέρματα και εκτός έδρας είχε 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες με 16-22 τέρματα.

Στον πρώτο γύρο συγκέντρωσε 20 βαθμούς (23-20 τέρματα) και στον δεύτερο γύρο 28 βαθμούς (23-16)

Οι τοπ σκόρερς για την ομάδα του Κοκκίνου ήταν ο Χ. Σύρμος (13 γκολ), ο Φιλίππου (11 γκολ) και ο Βασιλάκης (9 γκολ). Και οι τρεις τους πέτυχαν τα 33 από τα 46 συνολικά γκολ δηλαδή περίπου το 72% της επιθετικής παραγωγικότητας της ομάδας. Άλλοι σκόρερς οι Κόκα (4 γκολ), Δουσιώτης, Τσέκα, Σύρμος Δ., Νάσιος και Παντίσκας.

Comments are closed.