Τρίτη, Οκτώβριος 22

Αβέβαιο το μέλλον της Α.Ε.Ο.

0

Λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία όπου όλες οι ομάδες της Βοιωτίας στην α’ κατηγορία θα πρέπει να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στον Ορχομενό επικρατεί μεγάλη στασιμότητα και δεν κουνιέται φυλλαράκι…

Η διοίκηση της ομάδας της Α.Ε.Ο. είναι προβληματισμένη με το αν πρέπει να συνεχίσει όπως επίσης και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Δημήτρης Μπούρας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι αποφασισμένος να τα παρατήσει αν και εφ’ όσον δεν υπάρξουν οι κατάλληλες βοήθειες που θα ήθελε.

«Η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν βοήθησε καν την ομάδα και η νέα δημοτική αρχή που θα αναλάβει όπως έχουμε ακούσει δεν δείχνει διατεθειμένη να βοηθήσει θέτοντας άλλες προτεραιότητες. Επομένως δεν αξίζει ο κόπος να ασχοληθούμε«. Έτσι λένε από το περιβάλλον του Δημήτρη Μπούρα και της διοίκησης της ομάδας.

Βέβαια εδώ να πούμε δεν ξέρουμε και την επίσημη θέση της νέας Δημάρχου Βούλας Καράλη. Πάντως όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο πρόεδρος της Α.Ε.Ο. Δημήτρης Μωρίκης θα επιδιώξει μια συνάντηση με τη νέα Δήμαρχο κι εκεί, αν θα γίνει, θα ξεκαθαρίσουν πολλά.

Πάντως οι δικές μας πληροφορίες μιλάνε ότι δεν υπάρχουν σημεία επαφής και η αποχώρηση μάλλον θεωρείται δεδομένη με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο χρόνος θα δείξει…

Comments are closed.