Τετάρτη, Φεβρουάριος 19

Πέτρος Αρκουμάνης: Υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας

0

Ο Πέτρος Αρκουμάνης θα είναι υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας με το Κ.Κ.Ε. Ο Λιβαδίτης γιατρός που υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση επί εννέα συναπτά έτη αποδέχθηκε την πρόσκληση από το κόμμα που υπηρετεί ενώ να τονίσουμε πως στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου επανεξελέγει παμψηφεί δημοτικός σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση»

Να τι λέει ο ίδιος για την υποψηφιότητά του: «Μου έγινε πρόταση,την οποία και αποδέχτηκα,να είμαι υποψήφιος βουλευτής του νόμου Βοιωτίας με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, διότι πέρα από την ιδεολογική ταύτιση με τον πολιτικό αυτό χώρο, δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ για προκοπή και πρόοδο του τόπου μας, για καλύτερες μέρες για εμάς και τα παιδιά μας, μέσα από τις μικρές και τις μεγάλες νίκες που θα έρθουν! Αισιόδοξα δίνουμε την μάχη, ώστε να φύγει η έδρα από την ναζιστική Χρυσαυγή και να αποκατασταθεί η δημοκρατική τάξη στην Βοιωτία δίνοντας την έδρα στο ΚΚΕ!»

Το who is who

Ο Πέτρος Αρκουμάνης τελείωσε το 4ο δημοτικό, το 1ο γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Λιβαδειας, όπου και αποφοίτησε το 1981 ! Σπούδασε στην Σοβιετική Ένωση, στο 1ο ιατρικό Ινστιτούτο του Λενινγκραντ, όπου και αποφοίτησε το 1990. Έδωσε επιτυχώς τις εξετάσεις του ΔΙΚΑΤΣΑ και στην συνέχεια υπηρέτησε ως ιατρός ( γραφέας ) στο 618 ΜΤΠ στην Πλάτη Ορεστιάδας, από την μονάδα όπου πήρε και το απολυτήριο στρατού.

Υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Κ.Υ. Αταλάντης για 19 μήνες ! Την ειδίκευση στην Εσωτερική Παθολογία την έλαβε υπηρετώντας για 5 χρόνια στο ΓΝ Νέας Ιωνιας « η Αγία Ολγα», όπου μετά το πέρας της ειδίκευσης έδωσε επιτυχώς εξετάσεις και έλαβε την ειδικότητα της «εσωτερικής παθολογίας». Κατά την διάρκεια της ειδικότητας, υπήρξε εκλεγμένο μέλος ( από τους γιατρούς ) στο ΔΣ του Νοσοκομείου Αγια Ολγα. Δυο φορές μετά το πέρας της ειδίκευσης έθεσε τα χαρτιά του στην κρίση του ΓΝ Λειβαδιάς ( για να εργαστεί ως επιμελητής ) αλλά δεν επιλέχτηκε.

Εργάστηκε για 10 χρόνια ως παθολόγος στο ΙΚΑ Παραλίας Διστόμου και 11 χρόνια ως επιστημονικός διευθυντής της ιδιωτικής κλινικής « Ιατρική Μέριμνα». Ήταν για 6 χρόνια μέλος του Δ.Σ του ιατρικού συλλόγου Λιβαδειας, αλλά και μέλος του Δ.Σ του ΕΣΥΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ( εθνικό συμβούλιο κατά των ναρκωτικών ).

Συνεχίζει να είναι μέλος της Ε.Ε ( εξελεκτικης επιτροπης ) και της επιστημονικής επιτροπής του ΕΣΥΝ.

Είναι ήδη επί 9 χρόνια δημοτικός σύμβουλος Λιβαδειάς και εκλέχτηκε και για την νέα δημοτική περίοδο δημοτικός σύμβουλος πάντα με την «Λαϊκή Συσπείρωση» !

Comments are closed.