Τρίτη, Οκτώβριος 22

Λεβαδειακός – ΑΕΚ για την Πόπη

0

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, επίσης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, έδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού.
Οι βετεράνοι της «πράσινης» ομάδας σε αυτό το φιλικό αγωνίστηκαν (Σάββατο, 15/6) με την ομάδα των παλαίμαχων της Α.Ε.Κ. οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση.
Αυτό ήταν το τρίτο, σερί, φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του Σωματείου Βετεράνων – Παλαίμαχων Λεβαδειακού για την 17χρονη, Πόπη Πατσούκου, την πρώην αθλήτρια του Α.Κ.Ο.Λ. η οποία νοσηλεύεται καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Το φιλικό αυτό, πάντως, είχε την ιδιαιτερότητα ότι δόθηκε σε… «ουδέτερο» έδαφος μιας και διεξήχθη στο γήπεδο του σταδίου των Ασπρων Σπιτιών.

Στην ανάπαυλα του αγώνα το Σωματείο Βετεράνων – Παλαίμαχων Λεβαδειακού απένειμε τιμητικές πλακέτες (Τιμής Ενεκεν: “Για το ήθος και την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο”) στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ.: Κώστα Νεστορίδη, Στέλιο Σεραφείδη και Ντανιέλ Μπατίστα καθώς και στον φυσικοθεραπευτή, Νίκο Πανταζή.
Τιμητική πλακέτα («Τιμής Ενεκεν») απένειμαν και οι παλαίμαχοι της Α.Ε.Κ. στο Σωματείο Βετεράνων – Παλαίμαχων Λεβαδειακού

Χορηγός του αγώνα ήταν η εταιρία «Αλουμίνιο της Ελλάδος», που είναι από τους βασικούς υποστηρικτές του Σωματείου Βετεράνων – Παλαίμαχων Λεβαδειακού και για αυτό τον λόγο τα μέλη του απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Καραβά, υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της «Αλουμίνιον της Ελλάδος».

Συνδιοργανωτές του φιλικού ήταν ο Δήμος Λεβαδέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Π.Α.Ε. «Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”» και την συνεργασία της Ενωσης Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα.

Για την… ιστορία το φιλικό ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.
Διαιτητής ήταν ο Κώστας Βασιληάς με βοηθούς τον Γιώργο Καρρη και τον Κώστα Πούλο.

– Φυσικά και υπήρξε και τρίτο… ημίχρονο, σε γνωστό κέντρο της Αντίκυρας, όπου εκεί μάλλον επικράτησαν οι «κιτρινόμαυροι».

Πηγή: starsports

Comments are closed.