Δευτέρα, Ιανουάριος 20

Ένωση Α.Σ.Α.: Ανανεωμένο Δ.Σ. με πρόεδρο Γερακιό και προπονητή Καραγιαννίδη

0

Με πρόεδρο και πάλι τον Θέμελη Γερακιό αλλά και με ένα ενισχυμένο και ανανεωμένο Δ.Σ. κατέρχεται με πολλές φιλοδοξίες στο νέο πρωτάθλημα η Ένωση. Η ομάδα των Άσπρων Σπιτιών – Αντίκυρας θα συνεχίσει με προπονητή τον Νίκο Καραγιαννίδη αφού η διοίκηση της ομάδας έμεινε καθ’ όλα ευχαριστημένη από την δουλειά του. Βοηθός του Καραγιαννίδη και γυμναστής παραμένει και ο Δημήτρης Γεραντώνης.

Αναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ένα νέο ανανεωμένο και ενισχυμένο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της 7/06 όπου και συμμετείχαν 70 μέλη της ομάδας ξεκινάει για την Ένωση Α.ΣΑ η καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά. Πρώτο μέλημα της ομάδας των Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας είναι να συνεχίσει την καλή δουλειά που γίνετε στις ακαδημίες της και να βελτιώσει όλα τα τμήματα υποδομών . Παράλληλα να συνεχίσει η ανδρική ομάδα να πρωταγωνιστεί και να καταξιώνετε στο Βοιωτικό ποδόσφαιρο όπως της αρμόζει από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της .

Προπονητής για την νέα σεζόν θα είναι ο Νίκος Καραγιαννίδης με βοηθό και γυμναστή τον Δημήτρη Γέραντώνη αφού και οι δύο πλευρές είχανε άψογη και αποτελεσματική συνεργασία την προηγουμένη χρονιά. Μετά από τις πρώτες μέρες των επαφών που είχε η νέα διοίκηση με τους περσινούς ποδοσφαιριστές της ομάδας έχει ανανεώσει το 90 τις εκατό του ρόστερ.

Το νέο Δ.Σ.

Πρόεδρος: Γερακιός Θέμελης

Ο Θέμελης Γερακιός

Αντιπρόεδρος: Αγγελοκωνσταντής Γεώργιος
Γεν. Γραμματέας: Σκλαβούνος Γεώργιος
Ταμίας: Μίχος Μπάμπης
Γενικός Αρχηγός: Αλεξανδρής Θεόδωρος
β” Γεν. Αρχηγός: Χαλκιάδης Γεώργιος
Έφορος Γηπέδου 11χ11: Σουργιαδάκης Μάνος
Έφορος Γηπέδου 5χ5: Λέντας Γεώργιος
Έφορος Υλικού: Καφές Αποστόλης
Έφορος Ακαδημιών: Βούσουρας Χάραλαμπος 
Γενικός Αρχηγός Κ 16: Γαλάνης Παναγιώτης 
Γενικός Αρχηγός Κ 12: Βαρσάμης Σπύρος 
Γενικός Αρχηγός Κ 10: Καλιακμάνης Βασίλης 
Γενικός Αρχηγός Bambini : Φύσσας Ευάγγελος
Υπεύθυνος Τύπου : Σκλήρης Ταξιάρχης

Comments are closed.