Σάββατο, Οκτώβριος 19

«Χρήστος Βουδούρης 2019»

0

Την Τετάρτη, 26 Ιουνίου, έχουν οριστεί να διεξαχθούν οι αγώνες στίβου με την επωνυμία «Χρήστος Βουδούρης 2019».

Η συνάντηση στίβου είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Χρήστου Βουδούρη ο οποίος έφυγε από την αθλητική οικογένεια στις 27 Νοέμβριου 2007, σε ηλικία 46 ετών, υποκύπτοντας στην άνιση μάχη που έδωσε με την επάρατο νόσο.

Αυτή θα είναι η 10η χρονιά που θα διεξαχθούν οι αγώνες στην μνήμη του Χρήστου Βουδούρη ο οποίος διετέλεσε αθλητής στίβου του «Γ.Σ. “Κάδμος” Θηβών» με τον οποίο διακρίθηκε σε πανελλήνιο επίπεδο στο άλμα τριπλούν ενώ στη συνέχεια διετέλεσε και προπονητής του συλλόγου του.

Από το 1985 εργάστηκε ως προπονητής στο τμήμα στίβου του «Γ.Σ. “Κάδμος” Θηβών» και εν συνεχεία του «Γ.Σ. “Πίνδαρος” Θηβών» του οποίου υπήρξε και ιδρυτής.

Υπό την προπονητική του καθοδήγηση εκπαιδεύτηκαν εκατοντάδες νέα παιδιά τα οποία διακρίθηκαν σε αθλητικό επίπεδο οι οποίοι σήμερα ως Καθηγητές Φυσικής Αγωγής συνεχίζουν το έργο του.

Τους αγώνες, που θα διεξαχθούν στο δημοτικό στάδιο της Θήβας, διοργανώνει ο «Γυμναστικός Σύλλογος “Πίνδαρος” Θήβας» σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. (Ενωση Αθλητικών Σωματείων) Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας – Εύβοιας, τον Δήμο Θηβαίων και των Δημοτικό Οργανισμό Θήβας.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το “meeting” στίβου έχει μπει και στο αγωνιστικό πρόγραμμα («καλεντάρι») του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. του 2019

Comments are closed.