Σάββατο, Οκτώβριος 19

Αρης Θήβας: Εκλογο-απολογιστική γ.σ.

0

Για την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, έχει συγκληθεί από τα μέλη του νυν διοικητικού συμβουλίου του «Α.Σ. “Αρης” Θήβας» η γενική συνέλευση των μελών του σωματείου που καλλιεργεί με ιδιαίτερη επιτυχία από το 1980 το άθλημα του μπάσκετ στην Θήβα και στην ευρύτερη περιοχή και η ομάδα των ανδρών που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πέτυχε το στόχο και έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα αυτό και στη νέα σεζόν, 2019-2020.

Οι εργασίες της γ.σ. όπως αναφέρει η πρόσκληση θα φιλοξενηθούν στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Θηβαίων με ώρα έναρξης 19:00’.
Σύμφωνα με την πρόσκληση κατά την διάρκεια των εργασιών της γ.σ. θα διενεργηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου δ.σ. του σωματείου που θα το «οδηγήσει» στο εξής.

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 7μ.μ στο Συνεδριακό Κέντρο θα γίνει η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Α.Σ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ .
Η διοίκηση όπως κάθε χρόνο θα συναντηθεί με όλους εσάς που όλη την χρονιά στηρίξατε με συνέπεια την προσπάθεια της μοναδικής ομάδας, που εκπροσωπεί την πόλη μας στα εθνικά πρωταθλήματα.
Καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης μας στον διοικητικό και αγωνιστικό απολογισμό, για μια διευρυμένη συζήτηση με φιλάθλους και φορείς της πόλης στην οποία θα μοιραστούμε τις σκέψεις μας και θα χαράξουμε την πορεία όλοι μαζί για την νέα αγωνιστικη σεζόν.
Παρακαλούνται όλα τα μέλη να δώσουν το παρόν καθώς θα τελεσθούν και οι εκλογές για την εκλογή του νέου ΔΣ του Α.Σ. «ΑΡΗΣ».


Τα μέλη του νυν και απερχόμενου δ.σ. ενημερώνουν ότι:
«Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να ενημερώσουν τον κ. Καραμαγκιώλη Μενέλαο, για την δήλωσή της υποψηφιότητάς τους έως την ερχόμενη Παρασκευή, 7/6, προς διευκόλυνση της διαδικασίας».

Συγχαίρει τον Α.Ο. “Η Θήβα”
Η διοίκηση του «Α.Σ. “Αρης” Θήβας» συγχαίρει τον «Α.Ο. “Η Θήβα”» που κατάφερε και παρέμεινε στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η διοίκηση του «Α.Σ. “Αρης” Θήβας» συγχαίρει την διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες του «Α.Ο. “Η Θήβα”» για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.
Μπράβο σε όλους για τον αγώνα τους και την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν με την ομάδα να στηρίζεται στα παιδιά της πόλης μας.
Ο Αθλητισμός της πόλης είναι κοινή μας υπόθεση, όλοι μαζί μπορούμε!!!”

Πηγή: starsports

Comments are closed.