Τετάρτη, Φεβρουάριος 19

Δημήτρης Νίκαινας: «Ζητώ την ψήφο σας…»

0

Την αισιοδοξία του ότι ο συνδυασμός «Αλλάζουμε σελίδα» θα είναι ο νικητής των εκλογών εξέφρασε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λεβαδέων Δημήτρης Νίκαινας.

«Θεωρώ ότι ο Δημήτρης Καραμάνης είναι ο καταλληλότερος να διοικήσει τον Καλλικρατικό Δήμο Λιβαδειας. Έχουμε και πρόγραμμα αλλά και τη θέληση να υλοποιήσουμε αυτά που λέμε για να πάει η Λιβαδειά μπροστά» θα πει ο Δημήτρης Νίκαινας που ζητάει την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του.

Να τι λέει:

«Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα κληθούμε να επιλέξουμε εκείνες και εκείνους που θα μας εκπροσωπήσουν στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Τα πρόσωπα που με τις ιδέες και τις προτάσεις τους θα συνδιαμορφώσουν το πλάνο της επόμενης τετραετίας για τον Δήμο Λιβαδειάς. Γι’ αυτό, και θα ήθελα να γνωρίζετε γιατί θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας ζητώντας την ψήφο σας.

Γιατί αγαπώ την πόλη στην οποία γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι, και πιστεύω ότι με τις δυνάμεις μου μπορώ να συμβάλλω στην εξέλιξη και πρόοδό της.

Γιατί πιστεύω στους ανθρώπους της. Όλοι μαζί, με συνεργασία και σχέδιο μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Γιατί θεωρώ ότι τίποτα δε μας χαρίζεται αν δεν προσπαθήσουμε. Βρίσκομαι στην αγορά εργασίας εδώ και μιάμιση δεκαετία και έμαθα ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από προσπάθεια και σκληρή δουλειά.

Γιατί δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Δε θα φοβηθώ να συγκρουστώ για τα συμφέροντα της Λιβαδειάς, δε θα φοβηθώ να υποστηρίξω και να προωθήσω τις διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Κλείνοντας, κράτησα για το τέλος την απάντηση στην πιο σημαντική ερώτηση. 
Γιατί με τον Δημήτρη Καραμάνη και το συνδυασμό «Αλλάζουμε σελίδα»;

Ο Δημήτρης Καραμάνης είναι ένας άνθρωπος που έχει βαθιά γνώση της αυτοδιοίκησης και της σημερινής πραγματικότητας της πόλης μας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Λιβαδειάς δεν είναι απόρροια προσωπικών φιλοδοξιών και ματαιοδοξίας, αλλά η λογική συνέπεια των πράξεων ενός ανθρώπου που αγαπάει την πόλη και αγωνίστηκε για αυτή από οποιαδήποτε θέση και αν βρέθηκε.

Κατά τη γνώμη μου, ο Δημήτρης Καραμάνης είναι ο άνθρωπος που πραγματικά χρειάζεται η πόλη μας. Αληθινός, συνεπής, αποφασιστικός, μα πάνω από όλα, ένας από εμάς!»

Comments are closed.