Δευτέρα, Φεβρουάριος 24

Νίκος Κα’ί’λης: «Ζητώ την στήριξη…»

0

Η συνέντευξη του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Νίκου Κα’ί’λη στο stereasports.

Για ποιο λόγο πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με τα κοινά;

Πίστευα πάντα και συνεχίζω να πιστεύω βαθιά στη συμμετοχή. Θεωρώ ότι με τη συμμετοχή μέσω της πολιτικής δράσης μπορούμε να αλλάξουμε πολλά κακώς κείμενα, να βρούμε λύσεις σε τυχόν παραλείψεις και να πάμε την πόλη μας ή και την κοινωνία γενικότερα ένα βήμα πιο μπροστά.

Γιατί επέλεξες την Βούλα Καράλη και τον συνδυασμό της για να συμμετάσχεις στις εκλογές;

Συμμετέχω στην προσπάθεια που ξεκίνησε η Βούλα Καράλη γιατί με εκφράζει απόλυτα. Έχει δημιουργηθεί ένας ανεξάρτητος, συνθετικός, πάνω από κόμματα και χρώματα συνδυασμός που είναι, μπορώ να το πω, παθιασμένος να προκαλέσει μια θετική έκρηξη δημιουργίας στον Ορχομενό. Όλοι μας έχουμε την διάθεση για δουλειά για να αναδειχθεί ο τόπος μας. Ο Ορχομενος αλλά και ολόκληρος ο Καλλικρατικός δήμος.

Που πρέπει να ρίξει το ενδιαφέρον της η επόμενη δημοτική αρχή κατά τη γνώμη σου;

Πρώτα πιστεύω στην καθημερινότητα. Να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών, πράγμα που ακούγεται δεδομένο αλλά δεν είναι. Μετά στην καθαριότητα, στην σωστή εξυπηρέτηση των πολιτών και μεγάλο βάρος να πέσει στον πολιτισμό. Είμαστε ως πόλη άρρηκτα συνδεδεμένος με τον πολιτισμό.

Τι ζητάτε εν όψει εκλογών από τους συμπολίτες σας;

Από τους συμπολίτες μου, θέλω να ζητήσω την στήριξη τους, θέλω να αποτελέσει μια επιλογή εκ των τριών που τους δίνεται. Είμαι νέος άνθρωπος, έχω συμμετάσχει σε κοινωνικές δράσεις που αφορούν τον τόπο μου, θέλω να εργαστώ για να αναδειχθεί. Αγαπώ τον Ορχομενό και θέλω να συμβάλω, έστω και λίγο για να τον φτάσουμε εκεί που του αξίζει.

Comments are closed.