Σάββατο, Ιανουάριος 18

Στο γήπεδο της… αεροπορίας

0

Απο τα γήπεδα και τις εξεδρες της Βοιωτίας, συνάντηση σε …αεροπορικό χώρο! Ο Γιώργος Μιχαηλίδης είναι ένας,από τους πλέον γνωστούς διαιτητές ποδοσφαίρου της Βοιωτίας – και όχι μόνο!

Λίγοι ωστόσο ξέρουν ότι είναι αξιωματικός καριέρας,του Πολεμικού Ναυτικού. Μάλιστα η νέα απαιτητική θέση του, ως υπασπιστής του Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας κ Π. Ρήγα, τον οδήγησε στην απόφαση να αφησει την …σφυρίχτρα και να περιοριστεί στο ρόλο του παρατηρητή.

Ως διαιτητής λοιπόν τα τελευταία χρόνια ειχε <<συναντηθεί>> με τον φίλαθλο του Αμβρυσσέα Διστόμου, τον γνωστό πολιτικό συντάκτη Λουκά Δημάκα, που αν και κάτοικος Αθήνας ακολουθεί σχεδόν πάντα την ομάδα του τόπου καταγωγής του! Έτσι οι δύο τους που είχαν <<συναντηθεί>> αρκετές φορές, ο ένας στο … τεραίν και ο άλλος στην ..εξέδρα, βρέθηκαν χθες με άλλους …ρόλους σε …Βοιωτικό εδαφος και συγκεκριμένα στην Τανάγρα, στις εγκαταστάσεις της <<Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας >> ( ΕΑΒ).

Αυτό εγινε στην τελετή παράδοσης του πρώτου αναβαθμισμένου αεροσκάφους ανθυποβρυχιακού πολέμου Ρ- 3 ORION στο Πολεμικό Ναυτικό, παρουσία Υπουργών , όλων των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, του αμερικανού πρέσβη και διπλωματών άλλων χωρών και πλήθος άλλων επισήμων..

Στο περιθώριο λοιπόν της εκδήλωσης, οι από παλιά γνωστοί Βοιωτοι (ο Μηχαηλίδης ειναι κάτοικος Σχηματαρίου) βρήκαν το χρόνο και μίλησαν στο πόδι και ξώφαλτσα για τα πιθανά σενάρια για την Γ’ Εθνική ( για την οποία διατηρεί κάποιες ελπίδες συμμετοχής ο Αμβρυσσέας μέσω της αναδιάρθρωσης και παρόλο που έπεσε κατηγορία ) , αλλά και την Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης με τον Λουκά Δημάκα

Και μια ακόμα λεπτομέρεια Βοιωτικού ενδιαφέροντος: Οικοδεσπότης της όλης εκδήλωσης ήταν ο επίσης Βοιωτός κ. Ζαχαρίας Γκίκας, Πρόεδρος της ΕΑΒ – διακρίνεται πίσω από τους Μιχαηλίδη και Δημάκα. Έχει τα καλά του το ποδόσφαιρο και πέραν των γηπέδων…

Comments are closed.