Τρίτη, Οκτώβριος 22

Νώντας Τσιγαρίδας: «Ο Ορχομενός χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή»

0

Την πεποίθησή του ότι η Βούλα Καράλη θα είναι η νέα Δήμαρχος Ορχομενού εξέφρασε στο stereasports ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νώντας Τσιγαρίδας.
«Η κοινωνία του Ορχομενού, είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πόλη και τους ανθρώπους. Και φυσικά ο κόσμος θα ψηφίσει με κριτήριο την ειλικρίνεια των διακηρύξεων και των προγραμμάτων. Σημασία έχει το όραμα για την πόλη, το πόσο αποφασισμένος είσαι να αλλάξεις τα πράγματα, και το πόσο σε στηρίζει η κοινωνία» θα τονίσει χαρακτηριστικά ο Νώντας Τσιγαρίδας που σημειωτέον είναι και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Ορχομενού.

Και θα συνεχίσει:

«Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει καταλάβει και έχει κατανοήσει τι χρειάζεται ο Ορχομενός. Χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή με όραμα και αυτή εκπροσωπεί ο συνδυασμός «Επανεκκίνηση τώρα». Έχουμε συνδυάσει την εμπειρία με τον ενθουσιασμό και τα νιάτα. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα αλλά τα μηνύματα είναι θετικά και θα είμαστε η νέα δημοτική αρχή«.

Ο Νώντας Τσιγαρίδας μίλησε και για τον ίδιο: «Ζητάω τη στήριξη και την ψήφο των συμπατριωτών μου. Έχω την εμπειρία και την θέληση να προσφέρω όσο μπορώ. Νομίζω ότι ο κόσμος θα με εμπιστευτεί και πάλι«

Ο καταγόμενος από το Κάστρο Βοιωτίας, αγρότης στο επάγγελμα, Νώντας Τσιγαρίδας είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Ορχομενού και στις τελευταίες εκλογές του 2014 είχε έρθει τρίτος σε προτίμηση σταυρών με την παράταξη του πρώην Δημάρχου Κώστα Ξηρογιάννη. Έχει την εμπειρία στα αυτοδιοικητικά αφού και παλαιότερα είχε υπηρετήσει τον θεσμό ως σύμβουλος στην πρώην κοινότητα Κάστρου.

Comments are closed.