Τρίτη, Οκτώβριος 22

Ανεξάρτητη Κίνηση Ακραιφνιωτών: Το ψηφοδέλτιο της νίκης…

0

Αποφασισμένος να πάρει τα ηνία του Ακραιφνίου είναι ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Κίνηση Ακραιφνιωτών» που διεκδικεί το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού για ένα καλύτερο μέλλον. Ο συνδυασμός αποτελείται από πέντε ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους για ένα καλύτερο αύριο και έχουν τη σιγουριά ότι οι συγχωριανοί τους θα τους εμπιστευθούν σε αυτή τους την προσπάθεια. «Είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης» όπως και οι ίδιοι δηλώνουν με ένα στόμα έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και στις δυνατότητες που διαθέτουν.

Ευμορφία Αγγέλου:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ακραιφνιο και μένει μόνιμα στο χωριό. Είναι Μέλος συνδέσμου αγάπης Ι. Ν. ΑΓ ΓΕΩΡΓΊΟΥ. Ταμίας στο εκκλησιαστικό συμβουλίου Ι. Ν. ΑΓ ΓΕΩΡΓΊΟΥ και επικεφαλής της χορωδίας Ακραιφνίου. Είναι ενεργός και δραστήριος πολίτης του Ακραιφνίου και επιθυμεί όπως προσφέρει τις υπηρεσίες στα παραπάνω να κάνει το ίδιο και για το χωριό ζητώντας την στήριξη των συγχωριανών της.

Λουκάς Ανδρίτσος:

Είναι μόνιμος κάτοικος Ακραιφνίου. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Αγίας Παρασκευής και ο εκ των ιδρυτών του συλλόγου. Επίσης είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Ακραιφνίου. Είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος και παλαιότερα είχε διατελέσει μέλος του Τοπικού Συμβουλίου του Ακραιφνίου. Είναι αγωνιστής και κατέρχεται για να παλέψει με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για το Ακραίφνιο και την περιοχή. Είναι γνώστης των προβλημάτων κι έχει την εμπειρία να τα καταφέρει.

Γιώργος Βασιλείου:

Κατάγεται και μένει μόνιμα στο Ακραίφνιο Βοιωτίας. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρεία «ΛΑΡΚΟ » στην Λάρυμνα Φθιώτιδας και ασχολείται με τα δρώμενα του σωματείου της εταιρείας. Στόχος δικός του και της παράταξής του είναι να συμβάλλουν για το καλύτερο του χωριού και τις ανάγκες των κατοίκων του Ακραιφνίου.

Αθανάσιος Δήμου:

Είναι μόνιμος κάτοικος Ακραιφνίου και Συνταξιούχος εργαζόμενος στη ΛΑΡΚΟ. Διατέλεσε στο παρελθόν πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ακραιφνίου.

Μαρία – Θεοδώρα Τσέτσου:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατοικεί μόνιμα στο Ακραίφνιο και είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Κατσαβριά κι έχουν δυο παιδιά. Είναι απόφοιτος της σχολής ψιμυθολογίας, κομμωτικής και τεχνήτριας άκρων. Γνωρίζει Αγγλικά και κατέχει άριστη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Είναι αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Ακραιφνίου. Αν και είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά επιθυμεί να έχει τη δυνατότητα να κάνει πράξη τα όνειρα της γενιάς της για τον τόπο που ζει και μεγαλώνει τα παιδιά της. Δεσμεύεται να αγωνιστεί για το καλύτερο αύριο του Ακραιφνίου.

Comments are closed.