Τρίτη, Οκτώβριος 22

Καραμάνης: «Όλοι ισότιμοι συναγωνιστές για ένα κοινό στόχο»

0

Για φτηνή προπαγάνδα μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λιβαδειάς Δημήτρης Καραμάνης μετά την ανακήρυξη του συνδυασμού «Αλλάζουμε σελίδα» από το Πρωτοδικείο Λιβαδειάς. «Οι ευσεβείς πόθοι λοιπόν κάποιων και η φτηνή ανώνυμη προπαγάνδα τους διαψεύδεται και πάλι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καραμάνης.

Αναλυτικά:

«Ανακηρύχθηκε επίσημα από το Πρωτοδικείο Λιβαδειάς ο συνδυασμός μας, καθώς και οι άλλοι τρεις συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Λεβαδέων.
Εύχομαι στις επόμενες δέκα πέντε ημέρες που απομένουν για τις εκλογές να πρυτανεύσει η πολιτική ευπρέπεια, η δημιουργική πρόταση για την πόλη και η συναδελφικότητα, στοιχεία απαραίτητα και για την επόμενη μέρα, αν ειλικρινής μας πρόθεση είναι να βοηθήσουμε την πόλη μας.
Στο συνδυασμό » Αλλάζουμε Σελίδα» νιώθουμε όλοι ισότιμοι συναγωνιστές για ένα κοινό στόχο και λειτουργούμε σαν μια γροθιά.
Λόγω διασταλτικής ερμηνείας του νέου νόμου και υψηλής προσφοράς υποψηφιοτήτων στην εκλογική περιφέρεια Λιβαδειάς υπερβήκαμε τον αριθμό των υποψηφίων κατά τέσσερις κι έτσι αντίστοιχος αριθμός υποψηφίων αποχώρησαν για να μη διακυβευθεί η εγκυρότητα του συνδυασμού. Η απόφασή τους αυτή αναδεικνύει και το ήθος και την πίστη τους στην κοινή προσπάθειά μας. Παραμένουν δίπλα μας, συναγωνιστές και συνοδοιπόροι.
Οι ευσεβείς πόθοι λοιπόν κάποιων και η φτηνή ανώνυμη προπαγάνδα τους διαψεύδεται και πάλι.
Στις 26 Μαΐου θα είμαστε εκεί, ενωμένοι και δυνατοί για να «Αλλάξουμε Σελίδα»

Comments are closed.