Δευτέρα, Ιανουάριος 20

Διασυλλογικός αγώνας αεροβικής

0

Την Κυριακή, 12 Μαΐου, στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Λιβαδειάς θα διεξαχθεί διασυλλογικός αγώνας αεροβικής γυμναστικής.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Αθλητικός Κολυμβητικός Ομιλος Λιβαδειάς σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδεών και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. – Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας) και έχει την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.).

Στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή και αναμένεται να λάβουν μέρος περίπου 80 αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες από 11 συλλόγους.
Αρκετές από τις αθλήτριες που θα επισκεφθούν την Λιβαδειά και θα λάβουν μέρος στους αγώνες – ανάμεσα τους, φυσικά και αθλήτριες του διοργανωτή συλλόγου – έχουν συμμετάσχει σε διεθνή “open”, σε πανευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά και σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές, όσοι βρεθούν την Κυριακή στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Λιβαδειάς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και το Μικτό Τρίο καθώς και την Μικτή Πεντάδα της Εθνικής που σε μια εβδομάδα θα πετάξει για το Μπακού (Αζερμπαιτζάν) για να πάρουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Αεροβικής.

Για κάθε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς, στο σταθερό τηλέφωνο: 2261021100 (14:00’ – 20:00’) ή στο κινητό: 6979449517 (κυρία Εύη Σάλτα).
email του συλλόγου: info@akol.gr ή akoliv@yahoo.gr

– Ο διοργανωτής σύλλογος, ο Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς, τονίζει οτι έχει την τιμή να έχει για τεχνικό σύμβουλο του τμήματος αεροβικής του ομίλου τον ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Πολύζο, ο οποίος, με την άψογη συνεργασία που έχει με την προπονήτρια του τμήματος, Λουκία Τσάπρα, έχει φέρει στην Λιβαδειά ελπιδοφόρα μηνύματα.

Comments are closed.