Τετάρτη, Φεβρουάριος 19

ΑΚΟΛ: Συμμετοχές σε αγώνες εκτός σταδίου

0

Αθλητές και αθλήτριες του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς έλαβαν μέρος σε αγώνες εκτός σταδίων το σαββατοκύριακο που πέρασε, 4-5 Μαΐου.
Αναλυτικά:

“SALOMON ECO RUN”
Το Σάββατο, 4 Μαΐου, στην κοιλάδα “MOIECIU DE SWS”, στην περιοχή των Καρπαθίων της Ρουμανίας, πραγματοποιήθηκε ένας από τους πιο δημοφιλείς αγώνες βουνού που φέρει την ονομασία “SALOMON ECO RUN”, με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 24 χώρες.
Σ’ αυτόν τον αγώνα συμμετείχε και δεκατετραμελής Ελληνική αποστολή, με την ομάδα του κορυφαίου Ελληνα, αθλητή, αγώνων βουνού, του Λειβαδίτη, Γιώργου Διαλεκτού, εκ των οποίων οι πέντε (5) έτρεξαν την απόσταση των 42 χλμ. και οι εννέα (9) την απόσταση των 14,5 χλμ.
Με τα χρώματα του ομίλου αγωνίστηκαν ο Σπύρος Σιαμπάνης και ο Χρήστος Πολατσίδης.
Ο Σπύρος Σιαμπάνης στα 14,5 χλμ. όπου μετείχαν συνολικά χίλιοι πενήντα (1.050) αθλητές, τερμάτισε στην 21η θέση με χρόνο 1 ώρα και 10 λεπτά.
Ο Χρήστος Πολατσίδης έτρεξε στην απόσταση των 42 χλμ., ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του σε χρόνο 7 ώρες και 24 λεπτά.
Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας του Γιώργου Διαλεκτού ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους με ικανοποιητικούς χρόνους, με καλύτερη επίδοση 1 ώρα και 2 λεπτά, στα 14,5 χλμ., που έκανε ο ίδιος, τερματίζοντας στην 6η θέση, συναγωνιζόμενους με κορυφαίους αθλητές.
Αξιοσημείωτη είναι και η επιτυχία της Γιούλης Ράπτη, με καταγωγή από την Αντίκυρα, η οποία τερμάτισε στην 1η θέση της ηλικιακής της κατηγορίας και την 15η θέση γενικής, στα 14,5 χλμ.

«ΑΣΠΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» 
Την επόμενη ημέρα, την Κυριακή, 5/5, δρομείς του ομίλου αγωνίστηκαν στον αγώνα με την ονομασία «ΑΣΠΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ», που έγινε στην Παραλία Διστόμου.
Στον «μεγάλο» αγώνα, των 10.000 μέτρων αγωνίστηκαν οι:
Ζήνδρος Κωνσταντίνος ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση
Λούλου Σοφία, η οποία επίσης κατέλαβε την 1η θέση
Καραγιάννης Αναστάσιος, ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση στο σύνολο των μετεχόντων (γενική), αλλά την 1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία.
Φραγκούλης Μανώλης και Τσόκανος Σταύρος, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους με ικανοποιητικές επιδόσεις.
Να σημειωθεί ότι ο Τσόκανος, επανήλθε, στις αθλητικές του δραστηριότητες, μετά από τραυματισμό.

Comments are closed.