Σάββατο, Οκτώβριος 19

Βούλα Καράλη: Μίλησε ως Δήμαρχος…

0

Με μια εκπληκτική τηλεοπτική παρουσία η Βούλα Καράλη κέρδισε τις εντυπώσεις μιλώντας πραγματικά ως Δήμαρχος την Πέμπτη το βράδυ στο Star Κεντρικής Ελλάδος και στην εκπομπή «Στέρεα Λόγια» με τον Θανάση Μερτζάνη.

Η υποψήφια Δήμαρχος Ορχομενού στην πρώτη της τηλεοπτική παρουσία έδειξε ότι είναι έτοιμη να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Ορχομενού. «Δεν είναι αλαζονεία να λέμε ναι πιστεύουμε ότι θα είμαστε Δημοτική Αρχή από την πρώτη Κυριακή» τόνισε με χαρακτηριστική άνεση η Βούλα Καράλη δίνοντας το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

«Πρόκειται για μια αποτυχημένη Δημοτική Αρχή» είπε χαρακτηριστικά για την απερχόμενη ενώ τόνισε ως αποτυχημένο, στο έργο που είχε αναλάβει, τον πρώην αντιδήμαρχο Γιάννη Νταβαλούμη που είναι τώρα και υποψήφιος δήμαρχος.

Επίσης η Βούλα Καράλη έδωσε το μήνυμα ότι υπάρχει πρόγραμμα που θα βγάλει τον Ορχομενό από το τέλμα και θα δοθεί μεγάλο βάρος στην καθημερινότητα των δημοτών που τόσο είναι παραμελημένοι.

Εν κατακλείδι η Βούλα Καράλη απέδειξε γιατί είναι το πρώτο φαβορί όχι μόνο για να εκλεγεί Δήμαρχος αλλά και με πλειοψηφία από την πρώτη Κυριακή.

Comments are closed.