Σάββατο, Οκτώβριος 19

Ο Νίκος Βαλαούρας με τον Γιάννη Σταθά

0

Την απόφασή του να «συμπορευθεί» με τον Γιάννη Σταθά πήρε ο αντιδήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας Νίκος Βαλούρας. Θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ενεργοί πολίτες» με υποψήφιο δήμαρχο φυσικά τον πρώην βουλευτή Γιάννη Σταθά.

Έτσι ο Νίκος Βαλαούρας αποφάσισε να συνεχίσει την πολυετή του αυτοδιοικητική δραστηριότητα που έχει ξεκινήσει από το 1998 υπηρετώντας πιστά την περιοχή του. Άλλωστε η εμπιστοσύνη που του δείχνουν τόσα χρόνια οι συμπολίτες του τα λέει όλα.

«Σε στιγμές κρίσιμες για τον τόπο μας δεν έχουμε δικαίωμα να μένουμε απαθείς. Χρέος όλων μας είναι ο διαρκής αγώνας για ένα καλύτερο αύριο. Στα τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια και υπερασπίστηκα τα συμφέροντα των πολιτών χωρίς να λογαριάσω το πολιτικό κόστος αλλά και ως απλός πολίτης δίνω καθημερινά τον αγώνα για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας» θα τονίσει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Νίκος Βαλαούρας ενώ μόνο καλά λόγια είχε για τον Γιάννη Σταθά: » Ο Γιάννης Σταθάς είναι ένας έντιμος πολιτικός. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι και ο μοναδικός που με τη δική μας βοήθεια μπορεί να τρέξει και να προχωρήσει τον Δήμο. Γι’ αυτό άλλωστε και συμπορεύτηκα μαζί του. Τον εκτιμώ και τον σέβομαι απεριόριστα και μαζί θα κερδίσουμε»

Και τέλος ο Νίκος Βαλαούρας έδωσε το μήνυμα:

«Στο πλαίσιο αυτό, μετά από ώριμη σκέψη αφουγκραζόμενος τις αγωνίες της τοπικής μας κοινωνίας θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου για τον Δήμο Διστόμου – Αράχοβας –Αντίκυρας και Στειρίου. Οι προκλήσεις είναι εδώ, μας περιμένουν, ελάτε να ενώσουμε αποτελεσματικά τις δυνάμεις μας, να αξιοποιήσουμε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας και να αφήσουμε στις επόμενες γενιές μία σημαντική παρακαταθήκη».

Comments are closed.