Τρίτη, Οκτώβριος 22

Ανδρέας Διαμαντόπουλος: «Στερεά Υπεροχής»

0

Ο ΑνδρέαςΔιαμαντόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων,  στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας στην Π.Ε. Βοιωτίας με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον συνδυασμό «Στερεά Υπεροχής».

«Μέσα από την εμπειρία μου πολλών χρόνων στη δημόσια διοίκηση ως φοροτεχνικός αλλά και από τη θητεία μου στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία πέντε χρόνια, γνωρίζω καλά το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον πολίτη και την κάθε είδους εξουσία. Αυτό το κενό θέλω να διορθώσω με την συμμετοχή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο», σημειώνει ο κ. Διαμαντόπουλος σχετικά με την υποψηφιότητά του.

Και προσθέτει: «Θέλω να έρθει η διοίκηση πιο κοντά στον πολίτη, να νιώθει φίλος και όχι αντίπαλος. Αυτό προσπαθούσα πάντα, αυτό θα συνεχίσω. Πάντα με έργα και πράξεις, χωρίς κούφια λόγια και υποσχέσεις. Μαζί θα βρούμε τις λύσεις σ’ αυτά που μας απασχολούν. Η δύναμη που θα μου δανείσετε με την ψήφο σας για άλλη μια φορά, είναι δική σας. Θα την αξιοποιήσω με σεβασμό και τιμή!».

Comments are closed.