Τρίτη, Οκτώβριος 22

Νίκος Κορακόπουλος: «Αλλάζουμε σελίδα»

0

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε σελίδα» είναι ο Νίκος Κορακόπουλος που συντάχθηκε στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Λιβαδειάς Δημήτρη Καραμάνη.

«Αλλάζουμε σελίδα με έμφαση στην καθημερινότητα των πολιτών και την ποιότητα ζωής. Γιατί μπορούμε και θέλουμε η Λιβαδειά μας να αλλάξει όψη» θα τονίσει χαρακτηριστικά ο Νίκος Κορακόπουλος και θα συνεχίσει: «Με ειλικρίνεια και εντιμότητα προχωράμε μπροστά. Θέτουμε συγκεκριμένους στόχους για να αλλάξουμε την πόλη μας. Έχουμε χορτάσει από λόγια. Από έργα όμως; Γιατί δεν πιστεύω να θεωρούνται έργα τα μπαλώματα πριν τις εκλογές. Σας θέλουμε λοιπόν μαζί μας«.

Και εξηγεί τους λόγους γιατί με τον Δημήτρη Καραμάνη:

«Μετά από μία 36χρονη πορεία στην εκπαίδευση δημόσια και ιδιωτική στην πόλη που με αγκάλιασε και που την αισθάνομαι σαν δεύτερη πατρίδα μου πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον Δημήτρη Καραμάνη για να φτάσουμε την Λιβαδειά εκεί που της αξίζει. Για να βγούμε από τη σημερινή μιζέρια. Για να δώσουμε στα νέα παιδιά ένα όραμα,μια ελπίδα για το μέλλον. Για να πάψει επιτέλους η πόλη μας να γερνάει
Για να δούμε τα παιδιά μας να γυρίζουν στην πόλη τους μόνιμα και όχι μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα. Για να σταματήσουν πλέον κάποιοι να πιστεύουν ότι η Λιβαδειά τους ανήκει και μπορούν να επηρεάζουν τους πολίτες και να ορίζουν τοπικούς άρχοντες κατά το δοκούν. Είμαστε εδώ και θα μας βρουν απέναντί τους. Σας θέλουμε μαζί μας σ’αυτόν τον αγώνα, γιατί κανένας δεν περισσεύει».

Το who is who

Ο Νίκος Κορακόπουλος, μαθηματικός στο επάγγελμα, γεννήθηκε το 1960 στον Πειραιά. Ζει και εργάζεται στη Λιβαδειά.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών (Μαθηματικό τμήμα). Είναι υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Εργάστηκε για έξη χρόνια ως φροντιστής ενώ για εννέα χρόνια ήταν ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης από το 1989 έως και το 1998. Από το 1998 διορίστηκε στο Δημόσιο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Υπήρξε προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων Δ.Ε. Βοιωτίας ενώ είναι ενεργό μέλος της μαθηματικής εταιρείας.

Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα ( Proficiency ) και έχει πιστοποίηση στους Η/Υ.

Comments are closed.