Πέμπτη, Ιούλιος 16

Στέφανος Ξηρογιάννης: «Επανεκκίνηση τώρα»

0

Νιώθοντας πως πλέον οι νέοι έχουν την υποχρέωση να βγουν μπροστα και να παλέψουν για το μέλλον τους , αποφάσισα να κατέβω στις Δημοτικές εκλογές στις 26 Μαΐου με τον συνδυασμό ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ με υποψήφια Δήμαρχο την Βούλα Καράλη.

Πρεσβεύοντας ένα, κατά μεγάλο ποσοστό, άφθαρτο και νέο ηλικιακά ψηφοδέλτιο πιστεύω πως έχω τα εχέγγυα να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Φίλες και φίλοι, είμαι ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τ.Κ. Παύλου του Δήμου Ορχομενού. Είμαι απόφοιτος του ενιαίου λυκείου Ορχομενού ενώ έχω σπουδάσει και στο ΙΕΚ Πληροφορικής στη Λιβαδειά. Από την ηλικία των 9 χρόνων ασχολούμαι με τον αθλητισμό παίζοντας ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα του χωριού μου ενώ τις περιόδους 2003-2004 και 2005-2006 αγωνίστηκα στην ΑΕ Ορχομενού.

Απο το 2010 ειμαι διαιτητής ποδοσφαίρου ενώ απο την περίοδο 2015-2016 ανήκω στους αξιολογημενους διαιτητές της ΕΠΟ στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Απο το 2013 ήμουν ελεύθερος επαγγελματιας καθώς είχα ψητοπωλείο.

Απο τις εκλογες του εμπορικού συλλόγου Ορχομενου το 2014 ειμαι μέλος του ΔΣ ενώ απο το 2016 κατείχα τη θέση του Αντιπροέδρου.

Πλέον εργάζομαι στην εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER.

Πιστεύοντας πως έχω τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία πλέον, είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να προσπαθήσουμε μαζί να λύσουμε τα προβλήματα που απασχολούν τους ελεύθερους επαγγελματίες του Δήμου αλλά και να βοηθήσω ώστε να αναπτυχθεί ο αθλητισμός σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις ηλικίες. Ζητώ λοιπόν την ψήφο σας ώστε από την επόμενη ημέρα των εκλογών να παλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο Καλλικρατικό Δήμο, ένα καλύτερο αύριο!

Comments are closed.