Τρίτη, Οκτώβριος 22

Ο Γιώργος Αγγέλου στη Μικτή Βοιωτίας

0

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, στην επίσημη ιστοσελίδα της ,υπάρχει πλέον νέος προπονητής στο team των  Μικτών ομάδων του νομού, και αυτός είναι ο Γιώργος Αγγέλου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΒ αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος και η επιτροπή Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας,  σας γνωρίζουν ότι από σήμερα εντάσσεται στο team των μικτών ομάδων προεπιλογής Εθνικών ομάδων, της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, ο έμπειρος προπονητής Αγγέλου Γεώργιος». (Δευτέρα 06-05-2019)

Η πρόσληψη του Βαγιώτη τεχνικού, αρχικά μπορεί να προκαλεί έκπληξη σε πολλούς την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά όσοι ασχολούνται ενεργά με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, γνωρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια, παρ’ότι ο Γιώργος Αγγέλου βρισκόταν ανελλιπώς στο τιμόνι ομάδων Α΄κατηγορίας, ποτέ δεν έπαψε να ασχολείται με το κομμάτι του ποδοσφαίρου των νέων.

Η περσινή και προπέρσινη κατάκτηση του προπαιδικού πρωταθλήματος  Βοιωτίας με τον Ιόλαο Θήβας υπό τις οδηγίες του, είναι δείγμα αυτής της ενασχόλησής του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «stereαsports», ο νέος Ενωσιακός προπονητής δεν θέλησε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, και δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΕΠΣΒ κ.Κώστα Νίκα, την τεχνική επιτροπή της Ένωσης και τον τεχνικό διευθυντή κ. Πέτρο Πούλο για την τιμή και την εμπιστοσύνη τους. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, έχει γίνει μια γενική κουβέντα, θέλω όμως να τα συζητήσω πιο διεξοδικά με τους ανθρώπους που με επέλεξαν, και όταν δρομολογηθεί το πλάνο μας, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Για το μόνο που δεσμεύομαι, είναι ότι οι δικές μου ώρες δουλειάς, θα είναι πολλαπλάσιες από την καθιερωμένη προπόνηση της Δευτέρας και το ματς της Τετάρτης. Έχω ξαναπεί, ότι αν δεν επενδύσουμε στα νέα παιδιά δεν έχουμε μέλλον ούτε σαν ποδόσφαιρο ,ούτε σαν κοινωνία«.      

Να σημειώσουμε εμείς, ότι σύμφωνα με την λειτουργία των Μικτών ομάδων, σε λίγες ημέρες με τη συνεργασία των υπευθύνων, την ολοκλήρωση του τεχνικού team και φυσικά την παρουσία του Γιώργου Αγγέλου, θα αρχίσει η διαδικασία των προεπιλογών, για την επάνδρωση των μικτών που θα συμμετάσχουν στα νέα  πρωταθλήματα της ΕΠΟ. Για το πως και πότε θα ξεκινήσουν αυτές οι προεπιλογές, θα ενημερώσει η Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, μέσω της σελίδας της στο διαδίκτυο, με νεότερες ανακοινώσεις.   

Comments are closed.