Δευτέρα, Ιανουάριος 20

Φανή Θεοδώρου: «Ζητώ την εμπιστοσύνη σας…»

0

Με βασικό σημείο αναφοράς τις καθαρές σχέσεις, την ειλικρίνεια και την αλήθεια η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φανή Θεοδώρου ζητάει
την ψήφο των Δημοτών στον Καλλικρατικό Δήμο Ορχομενού με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση τώρα» με υποψήφια Δήμαρχο τη Βούλα Καράλη. Η δημοσιογράφος και υπεύθυνη του stereasports που έχει κερδίσει την εκτίμηση και την συμπάθεια όλων έχει δημιουργήσει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να την εμπιστευτούν οι δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού.

Να τι λέει η Φανή Θεοδώρου:

«Στη διάρκεια της διαδρομής μου είχα πάντα βασικό σημείο αναφοράς τις καθαρές σχέσεις, την ειλικρίνεια και την αλήθεια. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και μου έδειξαν εμπιστοσύνη.

Η επικοινωνία μου με τους πολίτες βασίστηκε πάντα στην ειλικρίνεια και εκεί θα εξακολουθήσει να βασίζεται.

Όλοι εμείς οι πολίτες που τόσα χρόνια εργαστήκαμε ευσυνείδητα και έντιμα, ενδιαφερόμαστε για το μέλλον του τόπου μας, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για κάτι καλύτερο.

Πρέπει να παλέψουμε για ένα αύριο με μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια. Πρέπει να αγωνιστούμε για τα πιστεύω μας και τα ιδανικά μας.

Αποτελεί καθαρά δική μας απόφαση να συμβάλλουμε με όλη μας τη δύναμη για να θέσουμε νέες βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου, ζητώντας την ψήφο σας στον Καλλικρατικό Δήμο Ορχομενού με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση τώρα» με υποψήφια Δήμαρχο τη Βούλα Καράλη.

Ζητώ τη ψήφο σας για να αγωνιστώ μαζί σας και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να λύσουμε προβλήματα, να αποκαταστήσουμε αδικίες, να ακούσουμε τους ανθρώπους και να ξεκινήσουμε μαζί μια νέα προσπάθεια για τον τόπο μας».

Γιατί με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση τώρα» με υποψήφια Δήμαρχο τη Βούλα Καράλη:

ΓΙΑΤΙ ο Ορχομενός χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή.

Με βαθιά γνώση των προβλημάτων και πρόγραμμα για την αντιμετώπισή τους.

Με προτεραιότητα τις ανθρώπινες ανάγκες και όχι τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Με προτάσεις που μπορούν να αλλάξουν άμεσα την εικόνα της πόλης και την ίδια μας την ζωή.

Χρειάζεται μια δημοτική αρχή πραγματικά ανεξάρτητη από τα συμφέροντα και τις δυνάμεις που μας οδήγησαν ως εδώ.

Χρειάζεται μια καινούρια αντίληψη που θα κάνει το Δήμο σύμμαχο της πόλης και των πολιτών.

Χρειάζεται ένας Δήμος με ταυτότητα, όπως αξίζει σε κάθε σύγχρονη  πόλη.

To who is who

Η Φανή Θεοδώρου γεννήθηκε στο Κόκκινο Βοιωτίας.

Από το 2014 υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση ως τοπική σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Κοκκίνου όπου εξελέγη δεύτερη στη σειρά της προτίμησης των συμπολιτών της.

Από το 2016 υπηρετεί και δραστηριοποιείται στην αυτοδιοίκηση ως ανεξάρτητη τοπική σύμβουλος με πολλές προτάσεις και παρεμβάσεις για την καλύτερη αντιμετώπιση της καθημερινότητας και όχι μόνο της περιοχής.

Είναι απόφοιτος δημοσιογραφικής σχολής. Έχει και την ειδικότητα προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ζει και εργάζεται στην Λιβαδειά και από το 2016 είναι υπεύθυνη και αρχισυντάκτρια  του αθλητικού & πολιτικού site stereasports (www.stereasports.gr) .

Στο παρελθόν εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία ως τεχνικός υπάλληλος στην τεχνική βάση της Ο.Α. ενώ είχε συνεργασίες με αθηναϊκές εφημερίδες, περιοδικά και sites σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Comments are closed.