Πέμπτη, Ιούλιος 16

Μελέτης Μιλτιάδης Μπαμπέκος: «πατρίδα μας η Στερεά»

0

Ο Μελέτης Μιλτιάδης Μπαμπέκος συνεχίζει τον αγώνα του στο πλευρό της Κατερίνας Μπατζελή ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την συνδυασμό «πατρίδα μας η Στερεά»

Μάλιστα ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος για τη νίκη του συνδυασμού έχοντας πάρει τα θετικά μηνύματα από την Βοιωτία και την Στερεά Ελλάδα.

Να τι λέει ο Μελέτης Μιλτιάδης Μπαμπέκος για την κάθοδό του στις επερχόμενες εκλογές: «Θέλω να δηλώσω ότι είμαι περήφανος που κατεβαίνω στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές στην Στερεά Ελλάδα με τον συνδυασμό της Κατερίνας Μπατζελή και να διεκδικήσω την ψήφο σας δικαιώνοντας όλους όσους θα μου την εμπιστευτούν. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλα τα άτομα του συνδυασμού για την αγάπη και την στήριξη που με έχουν περιβάλλει δημιουργώντας ένα πολύ κάλο κλίμα ανάμεσα μας για την διεκδίκηση της νίκης στην περιφέρεια«.

Ο Μελέτης Μιλτιάδης Μπαμπέκος κατάγεται από το Ακραίφνιο Βοιωτίας.

Διατηρεί μεσιτικό γραφείο με έδρα την Αθήνα και δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο. Παράλληλα ασχολείται ως αγρότης στον τόπο που γεννήθηκε αφού είναι γνωστή η αγάπη για την περιοχή του.

Έχει ένα παιδί και είναι χήρος.

Comments are closed.