Πέμπτη, Ιούλιος 16

Βασίλης Μπαρδάκας: «Συμφωνία προοπτικής» γιατί η Λιβαδειά αξίζει περισσότερα

0

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος θα είναι ο Βασίλης Μπαρδάκας με τον συδυασμό «Συμφωνία προοπτικής» με υποψήφιο Δήμαρχο Λιβαδειάς τον Γιάννη Ταγκαλέγκα.

Να τι λέει ο ίδιος στο μήνυμά του γι’ αυτή του την απόφαση:

Φίλες και φίλοι,
«Έχω την χαρά και την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων για τις επερχόμενες εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» του υποψήφιου Δημάρχου κ. Ιωάννη Ταγκαλέγκα.
Ανταποκρίθηκα στο τιμητικό, για μένα, κάλεσμα του κ. Ιωάννη Ταγκαλέγκα, γιατί οι ιδέες και οι σκέψεις για μια καλύτερη πόλη για εμάς και τα παιδιά μας, για μια Λιβαδειά πραγματική πρωταγωνίστρια, ταυτίζονται απόλυτα.
Σκοπός μου είναι να υπηρετήσω τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και τεκμηριωμένο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
Στις 26 Μαΐου σας καλώ να τολμήσουμε να κάνουμε μια συμφωνία προοπτικής γιατί η Λιβαδειά αξίζει περισσότερα».

Λίγα λόγια για μένα….

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λιβαδειά. Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Λιβαδειάς και το 1999 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία σαν Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού.

Το 2002 ολοκλήρωσα κύκλο μαθημάτων στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ στο Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ – Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών.

Το 2003 δημιούργησα την εταιρεία ExperWeb Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής της όποιας είμαι διαχειριστής – μέλος. Στα 16 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία παρέχει τις εξειδικευμένες της υπηρεσίες και προϊόντα στους τομείς της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών έχοντας υλοποιήσει με επιτυχία μικρά και μεγάλα έργα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στην Στερεά Ελλάδα.

Το 2008 εντάχθηκα στο Μητρώο Θεματικών Συμβούλων του ΕΟΜΜΕΧ και πιστοποιήθηκα στους παρακάτω τομείς εξειδίκευσης: α) Διαχείριση έργου, β) Χρηματοδοτικά προγράμματα και γ) Υποστήριξη υλοποίησης έργων πληροφορικής.

Η ενασχόληση μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2003 όπου ως Ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Λεβαδέων κ. Άρη Ρούσσαρη ήμουν συντονιστής φυσικού αντικειμένου των 18 εταίρων του σχεδίου Αναπτυξιακή Σύμπραξη “ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» Κοινοτική Πρωτοβουλία EQUAL από το 2003 έως το 2005 καθώς και συντονιστής δράσεων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου της Ολοκληρωμένης Δράσης Αστικής Ανάπτυξης σε Τοπική Ζώνη Μικρής Κλίμακας Δήμου Λεβαδέων από το 2005 έως το 2007.

Από το 2014 έως σήμερα είμαι μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων.

Είμαι παντρεμένος με την Γωγώ Βαμβακά, Οικονομολόγο – Τραπεζικό στέλεχος και έχουμε αποκτήσει 2 παιδιά τον Γιάννη και την Ηλιάνα – Μαρία.

Comments are closed.