Σάββατο, Ιανουάριος 18

Βοιωτία: Η ώρα του τελικού

0

Την είσοδό της σε μια νέα εποχή «σηματοδότησε» για την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό αγώνα του Κυπέλλου Βοιωτίας της σεζόν 2018-2019 που παραχωρήθηκε στην αίθουσα «Αρμονία» του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Θηβαίων.

Η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Β. έδειξε ότι έχει δώσει κάθε επισημότητα στον μεγάλο, αυτό, αγώνα και η συνέντευξη Τύπου, που στάθηκε σε αρκετά υψηλό επίπεδο, έδειξε ότι ήταν μόνο η αρχή, με τους ανθρώπους των δυο φιναλίστ, των ομάδων που θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό, να «βοηθούν» σε αυτό.

Θυμίζουμε ότι ο 45ος τελικός στον οποίο θα αγωνιστούν η ομάδα του «Αθλητικός Ομιλος Υπάτου» και η ομάδα του «Γ.Σ. “Ολυμπιάς” Οινοφύτων», είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Ηρακλή Σακελλαρίου, εκ των ιδρυτών της Ε.Π.Σ.Β. και πρόεδρου του δ.σ. επι 28 έτη και αυτό «επεσήμανε» το πανό που είχε τοποθετηθεί σαν φόντο πίσω από τα άτομα που κάθονταν στο πάνελ.

Μπροστά στο πάνελ, δε, είχαν τοποθετηθεί τα δυο, αρκετά μεγάλα, κύπελλα και τα μετάλλια που θα λάβουν οι παίχτες.

Στο κέντρο του «πάνελ» κάθισε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβούλιου της Ε.Π.Σ.Β., Κώστας Νίκας, έχοντας δίπλα του τους εκπροσώπους των δυο φιναλίστ. Δεξιά του τον γενικό γραμματέα του δ.σ. του «Α.Ο. Υπάτου», Κώστα Περαντάκο και αριστερά του τον πρόεδρο του δ.σ. του «Γ.Σ. “Ολυμπιάς” Οινοφύτων», Σταμάτη Ράπτη. Δίπλα τους ήταν οι προπονητές των δυο ομάδων, ο Στάθης Σταθόπουλος της, τυπικά γηπεδούχου, ομάδας του Υπάτου και ο Γιώργος Λάμπρου,  της τυπικά φιλοξενούμενης ομάδας των Οινοφύτων. Δίπλα τους είχαν τους εκπροσώπους των παιχτών των δυο ομάδων, τον Γιάννη Γκούμα για την ομάδα του Υπάτου και τον Κώστα Καραμπά για την ομάδα των Οινοφύτων. Στο πάνελ ήταν και ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Β., Σταύρος Φλώτσιος.

Την συνέντευξη, φυσικά, «άνοιξε» ο πρόεδρος του δ.σ. της Ε.Π.Σ.Β. ο οποίος επισήμανε για μια ακόμη φορά ότι η Ε.Π.Σ.Β. έχει δώσει κάθε επισημότητα στον αγώνα αυτό.
Τόνισε ότι από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Ε.Π.Σ.Β. έχουν φροντίσει έτσι ώστε να διεξαχθεί ένας καλός, ποδοσφαιρικός, αγώνας, μέσα σε φίλαθλα πλαίσια ο οποίος μακάρι να αποτελέσει μια «γιορτή».
Αναφέρθηκε, δε, στις λεπτομέρεις του αγώνα, που είναι λίγο έως πολύ γνωστές, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις τιμητικές διακρίσεις τις οποίες έχει προγραμματίσει να κάνει η Ε.Π.Σ.Β. σε πρόσωπα που έχουν προσφέρει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο ποδόσφαιρο.

Αποκάλυψε και μια «έκπληξη» αναφέροντας ότι στην ανάπαυλα του αγώνα οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν το κλαρίνο του μεγάλου, Γιώργου Μάγκα.
Προχώρησε, δε και σε δυο ακόμη ανακοινώσεις αναφέροντας ότι στόχος της Ε.Π.Σ.Β. είναι ο επόμενος τελικός, της σεζόν 2019-2020, να διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της Αλιάρτου, της σεζόν 2020-2021 στο δημοτικό στάδιο της Θήβας και της σεζόν 2021-2022 στο δημοτικό στάδιο του Σχηματαρίου και ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η Ε.Π.Σ.Β. θα έχει γραφείο και στην πόλη της Θήβας καθώς έχει γίνει σχετική επαφή και συνεργασία με τον Δήμο.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των δυο φιναλίστ, αρχικά οι εκπρόσωποι του Α.Ο. Υπάτου και στην συνέχεια οι εκπρόσωποι της Ολυμπιάδας.
Ολοι, στα λίγα λόγια που είπαν και στις τοποθετήσεις που έκαναν, «χαιρέτησαν» τις προσπάθειες της Ε.Π.Σ.Β., επεσήμαναν ότι η οργάνωση του αγώνα δείχνει πάρα πολύ καλή και «οδηγεί» στο να διεξαχθεί ένας καλός τελικός για τον οποίο όλοι ευχήθηκαν να διεξαχθεί σε καλό κλίμα και όλοι να τον θυμούνται στο μέλλον σαν μια μεγάλη γιορτή του βοιωτικού, ερασιτεχνικού, ποδοσφαίρου.
Φυσικά, όλοι τόνισαν ότι από την πλευρά τους έχουν προετοιμαστεί για τον αγώνα αυτό, ότι είναι στόχος τους το κύπελλο και ότι θα κάνουν ότι μπορούν έτσι ώστε να το κατακτήσουν.

Στο πάνελ κάθισαν τελικά 12 άτομα καθώς υπήρξε και μια… έκπληξη μιας και βρέθηκε και η τετράδα των διαιτητών οι οποίοι έχουν οριστεί να διευθύνουν τον αγώνα κάτι που ίσως να αποτελεί και πρωτοτυπία.
Συγκεκριμένα ήταν ο Λουκάς Αλαφογιάννης (διαιτητής προχωρημένου επιπέδου) ο οποίος έχει οριστεί διαιτητής του ματς, ο Λεωνίδας Δελής (βοηθός “Football League”) ο οποίος έχει οριστεί α’ βοηθός διαιτητής, ο Γιάννης Τσώνης (Γ’ Εθνικής) ο οποίος έχει οριστεί β’ βοηθός διαιτητής και ο Δημήτρης Ψυχούλας (Γ’ Εθνικής) ο οποίος έχει οριστεί αναπληρωματικός διαιτητής.

Την συνέντευξη παρακολούθησαν μέλη του δ.σ. της Ε.Π.Σ.Β., μέλη των δ.σ. των δυο φιναλίστ και φυσικά πολλοί εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

Τον τελικό του κυπέλλου Βοιωτίας θα παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από το STAR Κεντρικής Ελλάδας το Σάββατο (20/4) στις 16.30

Πηγή: starsports

Comments are closed.