Σάββατο, Οκτώβριος 19

Νίκος Κα’ί’λης: «Επανεκκίνηση τώρα»

0

Ανήκει στους νεότερους υποψήφιους, πρόσωπο που ζει στον Ορχομενό και αγωνιά για την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας, πολιτικοποιημένος και ένας ενεργός πολίτης εν γένει. Ο  Νίκος Κα’ί’λης, απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συντάσσεται τελικά στο πλευρό της Βούλας Καράλη και θα είναι ένας εκ των υποψηφίων της για το κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Επανεκκίνηση τώρα».

Να τι λέει ο ίδιος για την απόφασή του να συμπορευθεί με τη Βούλα Καράλη: «Έχοντας πλήρη επίγνωση και γνωρίζοντας τις απαιτήσεις των καιρών με κύριο αίτημα την ανανέωση συμμετάσχω στο συνδυασμό της υποψήφιας Δημάρχου Ορχομενού κας Βούλας Καράλη «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ τώρα», θεωρώντας ότι η ομάδα που έχει δημιουργηθεί μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον με τους καλύτερους όρους«.

Το who is who

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ορχομενό Βοιωτίας. Είναι 30 ετών. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Ορχομενού. Έχει τελειώσει το τμήμα Ιστορίας και αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κοινωνική/Πολιτική δράση:

✓Έχει συμμετάσχει στο συνδικαλιστικό όργανο διοίκησης ως φοιτητής. ✓Εχει θητεύσει στο πανελλαδικό όργανο νεολαίας.

✓Μελος του πολιτιστικού και Παραδοσιακου Συλλόγου Ορχομενού και πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του.

Από τα μικρά του χρόνια, είναι πολιτικοποιημένος και ενεργός πολίτης γιατί θεωρει ότι μέσα από την πολιτική και τη δράση μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.

Comments are closed.