Σάββατο, Οκτώβριος 19

Αμβρυσσέας: Παράπονα για τον ημιτελικό με Ύπατο

0

Την μετάθεση του ημιτελικού κυπέλλου Βοιωτίας κατά μια μέρα ζήτησε η ομάδα του Αμβρυσσέα λόγω του ότι την Τετάρτη έχουμε και την εμβόλιμη αγωνιστική στην α’ κατηγορία. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση το αίτημα δεν έγινε δεκτό αφού δεν συναίνεσε σε αυτό η ομάδα του Α.Ο. Υπάτου

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγώνας κυπέλου για την ημιτελική φάση την Τετάρτη 10.04.2019 , Παράλληλα με την εμβόλιμη αγωνιστική της τοπικής Α’ Βοιωτίας ..

-Κρίμα για τους λιγοστούς φιλάθλους – παράγοντες – παίκτες ,που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στη Βοιωτία και ενδιαφέρονται για τον αναβαθμισμένο θεσμό του κυπέλου -που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις δύο ομάδες που εκπροσωπούν το νομό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε ενα αγώνα νοκ-άουτ !

-Η προσπάθεια απο τη μεριά της διοίκησης του Αμβρυσσέα για αλλαγή ημέρας ( Πέμπτη ) έγινε, χωρίς κανενα αποτέλεσμα τελικά 
– Η Ε.Π.Σ.Β ήταν θετική στην αλλαγή ομως δεν κατέστη δυνατό να συμφωνήσει και η ομάδα του ΑΟ Υπάτου για δικούς της λόγους.

«Έπειτα απο αυτή την εξέλιξη ο δεύτερος ημιτελικός, Αμβρυσσέας -Ύπατο , Θα γίνει κανονικά την προσεχή Τετάρτη και ώρα 4.00 μ.μ στις εγκαταστάσεις Αγίου Σπυρίδωνα Ε.Π.Σ.Β »

Comments are closed.