Τετάρτη, Φεβρουάριος 19

Παλαίμαχοι Λεβαδειακού Vs Π.Σ.Α.Π.: Φιλανθρωπία και… βραβεύσεις

0

Ένα σπουδαίο, ιδιαίτερο, φιλικό, παιχνίδι που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα έδωσε (Δευτέρα, 08/04) η ομάδα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού.
Η ομάδα του σωματείου βετεράνων – παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Λεβαδειακού αγωνίστηκε με την ομάδα του Π.Σ.Α.Π. για το ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς

Οι παίχτες οι οποίοι στο παρελθόν τίμησαν την πράσινη φανέλα, υποδέχθηκαν στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς συναδέλφους τους οι οποίοι αγωνίζονται στην («μικτή») ομάδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.). Γνωστοί, επίλεκτοι, διεθνείς, ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν γνωρίσει μεγάλες στιγμές δόξας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, αγωνιζόμενοι είτε για «μεγάλους» συλλόγους, είτε με τις Εθνικές μας ομάδες.

Για την («μικτή») ομάδα του Π.Σ.Α.Π. στην αρχική ενδεκάδα παρατάχθηκαν οι: Βασίλης Παπαδόπουλος  –  Νίκος Βαμβακούλας, Κώστας Φραντζέσκος, Γιώργος Κορακάκης, Δημήτρης Σαραβάκος, Γιώργος Αθανασιάδης, Ντανιέλ Μπατίστα, Γιάννης Σκοπελίτης, Γιάννης Χλωρός, ο πρώην «πράσινος, Ιβάν Ρούσεφ και ο Βοιωτός, επίσης, πρώην «πράσινος», Νίκος Γκουλής.
Σαν «αλλαγές» πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι: Μιχάλης Χαραλαμπόπουλος, Ισίδωρος Σιδέρης, Νίκος Μήτσης, Γιάννης Λαζανάς και ο επίσης πρώην «πράσινος», Γιώργος Κόλτσης.
Προπονητής της ομάδας ο Λιβαδείτης, Μπάμπης Ζελενίτσας.
«Εκπρόσωπος» της ομάδας ο επίσης, πρώην «πράσινος», Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του δ.σ. του Π.Σ.Α.Π.

Για την ομάδα των βετεράνων του Λεβαδειακού, αγωνίστηκαν ούτε λίγο, ούτε πολύ, 40 (!) πρώην ποδοσφαιριστές οι οποίοι στο παρελθόν τίμησαν την πράσινη φανέλα και οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα καθώς το φιλικό αυτό παιχνίδι είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ολα τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη και την ενίσχυση του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς.

Μπορούμε να αναφέρουμε ότι είχε και την απαραίτητη επιτυχία καθώς στις εξέδρες του σταδίου βρέθηκε αρκετός κόσμος, μεγάλοι και μικροί, για να δουν από κοντά τις «δόξες» του ποδοσφαίρου του, όχι και τόσο μακρινού, παρελθόντος και ενώ δεν υπήρχε εισιτήριο, πολλοί ήταν αυτοί που έβαλαν τον «οβολό» τους σε «κουμπαρά» που είχε τοποθετηθεί, είτε αγοράζοντας τις προηγούμενες ημέρες τα ειδικά «κουπόνια» που είχαν εκδοθεί για τον σκοπό αυτό.
Στο γήπεδο, βέβαια, βρέθηκαν και τα παιδιά του κέντρου τα οποία είχαν φτιάξει ειδικά αναμνηστικά και τα οποία τα έδωσαν τα ίδια στους παίχτες.

Με την ευκαιρία αυτού του σπουδαίου φιλικού, οι «πράσινοι» βετεράνοι, οι οποίοι πρόσφατα ίδρυσαν νέο σύλλογο, το “Σωματείο Βετεράνων – Παλαίμαχων Λεβαδειακού”, τίμησαν ανθρώπους που διαχρονικά πρόσφεραν στον Λεβαδειακό.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν (κατά σειρά) στους:

Γιάννη Κομπότη (την πλακέτα παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Κολοκυθάς, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και εκ των μετόχων της Π.Α.Ε. «Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”», από τον Δημήτρη Σαραβάκο).
Μιχάλη Σκλαπάνη (την πλακέτα παρέλαβε η κόρη του, Εφη Σκλαπάνη, από τον Γιάννη Μαρτιναίο).

Γιώργο Βασιληά (την πλακέτα παρέλαβε από την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά και τον περιφερειακό σύμβουλο, Γιάννη Περγαντά).


Αριστείδη Ρούσσαρη (την πλακέτα παρέλαβε από την δήμαρχο Λεβαδεών, Γιώτα Πούλου).
Σπύρο Βούτσα (την πλακέτα παρέλαβε η δήμαρχος Λεβαδεών, Γιώτα Πούλου, από τον πρόεδρο του δ.σ. του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και εκπρόσωπο των παλαίμαχων του Λεβαδειακού, Παναγιώτη Αγνιάδη).

Βασίλη Τόλια (την πλακέτα παρέλαβε από τον πρόεδρο του δ.σ. της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, Κώστα Νίκα).

Ασημάκη Μακρή (την πλακέτα παρέλαβε από τον πρόεδρο του δ.σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, Θανάση Καλογρηά).

Ειδική, τιμητική, πλακέτα απονεμήθηκε στον «καλύτερο φίλαθλο» του Λεβαδειακού, τον «μεγάλο», Γιώργο Μάγκα (την πλακέτα παρέλαβε από τον Ντίνο Χάνιο).

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς, δια χειρός Γιάννη Ηλία, απένειμε τιμητική πλακέτα – «ευχαριστήριο» στους παλαίμαχους του Λεβαδειακού (παρέλαβε ο Γιάννης Μαρτιναίος).

Το φιλικό παιχνίδι διεξήχθη με την συνεργασία και την υποστήριξη της Π.Α.Ε. «Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”» και ήταν μια συν-διοργάνωση με τον Δήμο Λεβαδέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας).
Χορηγός ήταν το «Αλουμίνιον της Ελλάδος».

Για την… Ιστορία το τελικό σκορ ήταν 4-8 (!)

Πηγή: starsports

Comments are closed.