Σάββατο, Ιανουάριος 18

Προεκλογικό «τσιμπούσι»

0

Φίλοι και γνωστοί βρέθηκαν στην Αγία Άννα (τα Κούκουρα ντε…) για ένα ακόμα προεκλογικό τσιμπούσι με υποσχέσεις για εκατέρωθεν στηρίξεις (τώρα αν γίνουν είναι άλλο θέμα…).

Το τραπέζι το έκανε ο εκ Στεβενίκου Νίκος Ζαφείρας που όπως μαθαίνουμε κατεβαίνει ως υποψήφιος να διεκδικήσει το τοπικό συμβούλιο.

Στην παρέα παρόντες ο Κώστας Σωτηρόπουλος και ο Λουκάς Καράντζαλης. Ο πρώτος είναι από τα φαβορί στο ψηφοδέλτιο της Κατερίνας Μπατζελή και ο δεύτερος κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Γιώτα Πούλου. Η αλληλοστήριξη είναι αμοιβαία και για τους δυο. Έτσι ακούγεται…

Μαζί τους και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων κ. Δημητρόπουλος που σίγουρα θα συμπορευτεί και πάλι με την Γιώτα Πούλου.

Παρόντες στο… «τσιμπούσι» ήταν και ο νυν πρόεδρος Βασίλης Ράπτης και οι φίλοι όλων Άγγελος Λιάτσος, Λουκάς Καραδήμας, Τάκης Σπάρος, Λουκάς Μάνεσης, Βασίλης Κουτσούρης, Γιώργος Ζουρνής, Αργύρης Αργ.

Αφήσαμε τελευταίο τον Νίκο Πανταζή που έμοιαζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Όπως μάθαμε και το διασταυρώσαμε κατεβαίνει με τον συνδυασμό του Γιάννη Ταγκαλέγκα. Το αποφάσισε τελικά ο Νίκος…

Comments are closed.