Παρασκευή, Φεβρουάριος 21

Ο… «γλυκός χωρισμός» Απόλλωνα & Αγγέλου

0

Δεκτή έκανε χθες το μεσημέρι την παραίτηση του Γιώργου Αγγέλου το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ, οπότε αυτόματα οδηγηθήκαμε στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Απόλλων Ακραιφνίου ανακοινώνει την κοινή λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αγγέλου Γιώργο. Ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα τα 3 χρόνια συνεργασίας μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Εις το επανιδείν…»

Οι σκηνές όμως που διαδραματίστηκαν στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας, έδειξαν γιατί η ομάδα του Απόλλωνα και ο Γιώργος Αγγέλου είχαν μια  άκρως πετυχημένη συνεργασία ποδοσφαιρική αλλά και ανθρώπινη, που δείχνει το δρόμο για το πως πρέπει να αντιλαμβανόμαστε όλοι το ποδόσφαιρο. Λίγο πριν την αποχώρηση λοιπόν του Βαγιώτη τεχνικού, που φεύγει από το Ακραίφνιο μετά από τρεις σεζόν…!!! ( σπάνιο για συνεργασίες προπονητή-συλλόγου), τα μέλη του Δ.Σ. , οι ποδοσφαιριστές και ο πρώην πλέον τεχνικός του Απόλλωνα με τα δύό του παιδιά, έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία , δείγμα του κλίματος μεταξύ των δύο πλευρών.

Το ενδιαφέρον βέβαια στην όλη κατάσταση συνεχίζεται , αφού λογικά η διοίκηση του συλλόγου αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες το νέο της τεχνικό, και αυτό γιατί δίνει τη δική της μεγάλη μάχη για την παραμονή , ενώ ενδιαφέρον πλέον έχει να δούμε τη νέα ποδοσφαιρική στέγη του Γιώργου Αγγέλου αν αποφασίσει να δουλέψει μέχρι το τέλος της σεζόν.              

Comments are closed.