Σάββατο, Ιανουάριος 18

Αργεί ακόμα η… «συστράτευση»

0

Τρέχει από δω ο Γιώργος Λιανός, τρέχει από κει, συστράτευση ακούει, συστράτευση δεν βλέπει, πετάγεται στον ύπνο του, βλέπει εφιάλτες κ.ο.κ. Κάνει τον… «πυροσβέστη» αλλά που να πρωτορίξει το νεράκι. Δεν τους… προλαβαίνει.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας προσπαθεί με τις εκδηλώσεις κάτι να κάνει. Εις μάτην θα λέγαμε…

Προσφάτως έφερε και τον Άδωνη Γεωργιάδη στο «ΡΟΔΟΝ ΠΑΛΛΑΣ». Δεν θα την χαρακτηρίζαμε «αποτυχημένη» την συγκέντρωση για να μην υπερβάλλουμε κιόλας αλλά δεν θα λέγαμε ότι ήταν και επιτυχημένη με βάση το ότι η Ν.Δ. φαντάζει ως κόμμα εξουσίας. Δεν ήταν κόσμος αυτός που συγκεντρώθηκε στην εκδήλωση και θα το εξηγήσουμε.

Το πολύ 150 άτομα, άντε 170 πήγαν… Έλειψαν όμως οι παραδοσιακοί του χώρου για να δώσουν ένα διαφορετικό στίγμα. Οι μισοί (και βάλε θα λέγαμε…) που συγκεντρώθηκαν ήταν υποψήφιοι δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι (με τις κουστωδίες τους βεβαίως, βεβαίως…). Από αυτούς αν δεν υπήρχαν οι εκλογές ζήτημα να… πάταγαν το πόδι τους έστω κι απ’ έξω (όπως τα ακούτε…)

Ήταν απλά μια συγκέντρωση και αυτό πρέπει να προβληματίσει τον Λιανό. Μια συγκέντρωση όχι επιτυχημένη (είπαμε δεν την λέμε αποτυχημένη αν και μερικοί το είπαν). Το ποιος φταίει ας το βρουν οι υπεύθυνοι. Εμείς απλά το επισημαίνουμε…

Η συστράτευση στη Λιβαδειά και στη Βοιωτία μάλλον θα αργήσει ακόμα να έρθει…

Η φώτο στην κορυφή είναι από το tv star.gr

Comments are closed.