Πέμπτη, Ιούλιος 16

Ακραίφνιο: «Δεν θα τους ανεχτούμε…».

0

«Φωτιά» βάζει το Ακραίφνιο εν όψει των δημοτικών εκλογών στον Καλλικρατικό Δήμο Ορχομενού. Η συντονιστική επιτροπή της περιοχής (της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής 720 κατοίκων που συνυπέγραψαν το αίτημα για απόσχιση από τον Δήμο Ορχομενού) με μια ανακοίνωση – καταγγελία μιλάει για πρωτοφανή εχθρικότητα τόσο από το σύνολο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής όσο και από την πλειοψηφία του τοπικού Συμβουλίου της κοινότητας Ακραιφνίου.

«Καμαρώστε τους…» λέει η καταγγελία και τα πυρά στρέφονται ειδικά εναντίον του προέδρου Αλέκου Βασιλείου που ψήφισε ενάντια και που κατεβαίνει τώρα στις επερχόμενες εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Νταβαλούμη. Τα πυρά βέβαια στρέφονται και κατά του πρώην αντιδημάρχου και υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Νταβαλούμη και για το «ΟΧΙ» αλλά και για το γεγονός ότι ψήφισε υπέρ της αύξησης του νερού.

Επίσης καταγγέλλεται και η στάση του πρώην αντιδημάρχου Γιάννη Φουρτάκα για τις δυο περιπτώσεις. Να τονίσουμε ότι και ο Γιάννης Φουρτάκας θα είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Νταβαλούμη.

«Δεν μπορούμε να ανεχτούμε αυτούς που μας γύρισαν την πλάτη και αντί να μας υπερασπιστούν, υπερασπίστηκαν τις σχέσεις τους με τον Δήμαρχο Ορχομενού.  Αυτοί οι άνθρωποι καταστρέφουν τον τόπο μας θέλουν να είναι ξανά Πρόεδροι, σύμβουλοι, Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι» καταλήγει η καταγγελία και η οποία δυο μήνες πριν τις εκλογές φέρνει «φουρτούνες» και… «καταιγίδες» στην απερχόμενη δημοτική αρχή και στους υποψήφιους…

Comments are closed.